Havuç Topları...

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,320
Tepkime puanı
117
havuctoplari.jpg

Malzemeler:
  • 5-6 adet orta boy havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım paket petibör bisküvi
  • Hindistan cevizi
Yapılışı:
  • Havuçları yıkayın. Soyup, rendeleyin.
  • Rendelediğiniz havucu bir tencereye alın ve üzerine şekeri ilave edip, havuçlar suyunu çekene kadar pişirin.
  • Bu arada bisküvileri rondoda ufalayın.
  • Bir kabın içine, havuçları ve ufaladığınız bisküvileri alıp iyice yoğurun.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayıp, servis tabağına alın.
  • Hazırladığınız havuçlu topları, birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.
 
Üst Alt