- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,320
- Tepkime puanı
- 117
Malzemeler:
- 5-6 adet orta boy havuç
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım paket petibör bisküvi
- Hindistan cevizi
- Havuçları yıkayın. Soyup, rendeleyin.
- Rendelediğiniz havucu bir tencereye alın ve üzerine şekeri ilave edip, havuçlar suyunu çekene kadar pişirin.
- Bu arada bisküvileri rondoda ufalayın.
- Bir kabın içine, havuçları ve ufaladığınız bisküvileri alıp iyice yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayıp, servis tabağına alın.
- Hazırladığınız havuçlu topları, birkaç saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.