- Katılım
- 25 Temmuz 2011
- Mesajlar
- 7,320
- Tepkime puanı
- 117
Malzemeler:
- 3 adet elma
- 1 çay bardağı su
- 2 çorba kaşığı toz şeker
- Yarım paket krem şanti
- Yarım su bardağı süt
- Tarçın
- Elmaların kabuklarını soyduktan sonra ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın.
- Elmaları tencereye dizin ve 1 bardak suyla 5 dakika kaynatın.
- 2 çorba kaşığı şeker ekledikten sonra 10 dakika daha kaynatın.
- Elmalar biraz yumuşayınca tencerenin dışına alıp soğutun.
- Yarım paket krem şantiyi,yarım su bardağı süt ile iyice çırpın.
- Elmalar soğuduktan sonra servis tabağına alın.
- Üzerini krem şanti ve tarçınla süsleyin.