Elma Tatlısının

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
7,320
Tepkime puanı
117
elma-tatlisi.jpg



Malzemeler:
  • 3 adet elma
  • 1 çay bardağı su
  • 2 çorba kaşığı toz şeker
Süslemek İçin Malzemeler:
  • Yarım paket krem şanti
  • Yarım su bardağı süt
  • Tarçın
Yapılışı:
  • Elmaların kabuklarını soyduktan sonra ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın.
  • Elmaları tencereye dizin ve 1 bardak suyla 5 dakika kaynatın.
  • 2 çorba kaşığı şeker ekledikten sonra 10 dakika daha kaynatın.
  • Elmalar biraz yumuşayınca tencerenin dışına alıp soğutun.
Süslemek İçin:
  • Yarım paket krem şantiyi,yarım su bardağı süt ile iyice çırpın.
  • Elmalar soğuduktan sonra servis tabağına alın.
  • Üzerini krem şanti ve tarçınla süsleyin.
 
Üst Alt