Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Zor durumdayım,ne yapacağımı bilmiyorum..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elifgibi" data-source="post: 15584" data-attributes="member: 149"><p><span style="font-size: 15px">Selamun Aleyküm,</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Dün bir şeyi farkettim arkadaşlar..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Çok zor durumdayım,ne yapacağımı bilmiyorum Allah'ım.. diyen ve zorlukta olan kimbilir kaç insan var..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Dün bir ayet okudum ve ayette Yüce Rabbimiz c.c. şöyle buyuruyor ;</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Ey İman Edenler, Sabır ve Namaz İle Allah’tan Yardım Dileyin. Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir. (Bakara, 2/153)</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Şimdi biz sıkıntımızda elbetteki dua ediyoruz lakin, burada Rabbimiz buyuruyorki : Sabır edin,namaz kılın ve dua edin(Allahtan yardım isteyin)</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Bunları yaparsanız ben sizinle beraberim diyor yüce yaratıcımız..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Biz dua ediyoruz,ama biz sabredemiyoruz..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Yada biz hepsini yapıyoruz,namaz kılmıyoruz.Bu yüzden Rabbimiz bizimle değil,bu yüzden belkide sıkıntılarımız gitmiyor..Öyle değil mi kardeşlerim?</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Bu ayet gerçekten çok dokundu bana,size de dokunsun kardeşlerim,ama sadece sıkıntınızda Allah c.c. yi hatırlamayın,her zaman onu bilin,onu hatırlayın,o sizin yaradanınız,o sizi bu hale getirdi,o size neler verdi..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Rabbimiz hepimizi doğru yoldan ayırmasın inşallah.</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Allah'a emanet olun</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Sevgi ve Dua İle</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Yazan & Hazırlayan : Ekrem ÇELİK</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elifgibi, post: 15584, member: 149"] [SIZE=4]Selamun Aleyküm, Dün bir şeyi farkettim arkadaşlar.. Çok zor durumdayım,ne yapacağımı bilmiyorum Allah'ım.. diyen ve zorlukta olan kimbilir kaç insan var.. Dün bir ayet okudum ve ayette Yüce Rabbimiz c.c. şöyle buyuruyor ; Ey İman Edenler, Sabır ve Namaz İle Allah’tan Yardım Dileyin. Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir. (Bakara, 2/153) Şimdi biz sıkıntımızda elbetteki dua ediyoruz lakin, burada Rabbimiz buyuruyorki : Sabır edin,namaz kılın ve dua edin(Allahtan yardım isteyin) Bunları yaparsanız ben sizinle beraberim diyor yüce yaratıcımız.. Biz dua ediyoruz,ama biz sabredemiyoruz.. Yada biz hepsini yapıyoruz,namaz kılmıyoruz.Bu yüzden Rabbimiz bizimle değil,bu yüzden belkide sıkıntılarımız gitmiyor..Öyle değil mi kardeşlerim? Bu ayet gerçekten çok dokundu bana,size de dokunsun kardeşlerim,ama sadece sıkıntınızda Allah c.c. yi hatırlamayın,her zaman onu bilin,onu hatırlayın,o sizin yaradanınız,o sizi bu hale getirdi,o size neler verdi.. Rabbimiz hepimizi doğru yoldan ayırmasın inşallah. Allah'a emanet olun Sevgi ve Dua İle Yazan & Hazırlayan : Ekrem ÇELİK[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Zor durumdayım,ne yapacağımı bilmiyorum..
Alt