Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yüzsüzüm yine de kapına geldim…
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 38507" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Yüzsüzüm, ama yine de kapına geldim… </span></span></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Vurur da geçer gönlüme hep, ezici pişmanlıklar..</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Açılır ellerim duâya dururum…!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Bir halsizlik, bir ürkeklik, bir mahçupluk içindeyim</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Susarım, sadece Sana’dır (c.c.) bükük boynum…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Bakamam semâna,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Utanıyorum…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Ne büyük bir ateştir ki bu,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Hadsiz yanıyorum…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Avuçlarımda gül birikmişti Sen’i (c.c.) sevince,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Şimdi dikenlere döndüler günahlarımla,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Kanıyorum…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Sızlanırım hep, ağlarım günahlarıma</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Pişmanım bütün yaptıklarıma</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Yüzüm yok belki ama</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Yok ki başka bir yer gideyim</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Yüzüm olmasa da geldim kapına</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Ey Rabbim(c.c.)!</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Hükmedip cehennemine atarsan,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Rab (c.c.) Sen’sin, hakkındır…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Lütfedip Rahmetine sararsan,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Rahman (c.c.) Sen’sin şanındır…</span></span></strong></span></p><p> <span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange"></span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Ve bu son demde,</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Yüzsüzüm, ama yine de kapına geldim…</span></span></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><span style="font-family: 'Lucida Sans Unicode'"><span style="color: DarkOrange">Güçsüzüm, ateşin sinede affına geldim…</span></span></strong></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 38507, member: 1043"] [SIZE=3][B][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=DarkOrange]Yüzsüzüm, ama yine de kapına geldim… Vurur da geçer gönlüme hep, ezici pişmanlıklar.. Açılır ellerim duâya dururum…! Bir halsizlik, bir ürkeklik, bir mahçupluk içindeyim Susarım, sadece Sana’dır (c.c.) bükük boynum… Bakamam semâna, Utanıyorum… Ne büyük bir ateştir ki bu, Hadsiz yanıyorum… Avuçlarımda gül birikmişti Sen’i (c.c.) sevince, Şimdi dikenlere döndüler günahlarımla, Kanıyorum… Sızlanırım hep, ağlarım günahlarıma Pişmanım bütün yaptıklarıma Yüzüm yok belki ama Yok ki başka bir yer gideyim Yüzüm olmasa da geldim kapına Ey Rabbim(c.c.)! Hükmedip cehennemine atarsan, Rab (c.c.) Sen’sin, hakkındır… Lütfedip Rahmetine sararsan, Rahman (c.c.) Sen’sin şanındır… Ve bu son demde, Yüzsüzüm, ama yine de kapına geldim… Güçsüzüm, ateşin sinede affına geldim…[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][LEFT][COLOR=#000000] [/COLOR][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yüzsüzüm yine de kapına geldim…
Alt