Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yürek yorgunluğu var üzerimde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 37858" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">yürek yorgunluğu var üzerimde </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">...mecalsizim... </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">ne dinlenecek kadar zamanım var </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">ne de ayakta duracak gücüm </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">öyle zayıf.. öyle kırık.. öyle... </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">öyleyim ki....... </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">kelimeler halimi anlatmakta aciz </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">bense eksik </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">bugün beni anlatan söz hiç alışılagelmedik... </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">yürek yorgunluğu var üzerimde </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">bu öyle bir yorgunluk ki çok ağır geliyor bedenime </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">...taşıyamıyorum... </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">altında ezildiğimi hissediyorum here geçen saniye </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">yürek ne kadar büyük olursa acı da o oranda büyüyormuş anladım bugünlerde </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid"></span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">yürek yorgunluğu var üzerimde </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">uzaklarda aramayın bakın belirtileri gözlerimde </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">eğer gözyaşlarım yorduğum yüreğimin diyetiyse </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">bak akıtıyorum işte göz pınarlarımı kurutacak derecede </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">ben diyetimi ödüyorum şimdi sıra sende </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">ama sende o diyeti ödeyecek yürek nerdeee </span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">taşların diyeti olmaz biliyorum merak etme..</span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkOrchid">Alıntı...</span></span></span></span></span></p><p><span style="color: Navy"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 37858, member: 1043"] [COLOR=Navy][SIZE=3][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]yürek yorgunluğu var üzerimde ...mecalsizim... ne dinlenecek kadar zamanım var ne de ayakta duracak gücüm öyle zayıf.. öyle kırık.. öyle... öyleyim ki....... kelimeler halimi anlatmakta aciz bense eksik bugün beni anlatan söz hiç alışılagelmedik... yürek yorgunluğu var üzerimde bu öyle bir yorgunluk ki çok ağır geliyor bedenime ...taşıyamıyorum... altında ezildiğimi hissediyorum here geçen saniye yürek ne kadar büyük olursa acı da o oranda büyüyormuş anladım bugünlerde yürek yorgunluğu var üzerimde uzaklarda aramayın bakın belirtileri gözlerimde eğer gözyaşlarım yorduğum yüreğimin diyetiyse bak akıtıyorum işte göz pınarlarımı kurutacak derecede ben diyetimi ödüyorum şimdi sıra sende ama sende o diyeti ödeyecek yürek nerdeee taşların diyeti olmaz biliyorum merak etme.. Alıntı...[/COLOR][/SIZE] [/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yürek yorgunluğu var üzerimde
Alt