Aşk, beş vakitte ziyaret, Gerisi hikayeden ibaret...
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #1 Aşk, beş vakitte ziyaret, Gerisi hikayeden ibaret...
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #2 -Dua.. Üç harf kadar küçük.. İçine herşeyi sığdırabilecek kadar büyük..
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #3 KalBi olanın, elbet hüznü vardır, Hüznü olanın Elbette sıqındığı bir RABBİ Vardır...
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #4 Sus Yüreğim Sus... Çığlık çığlığasın yine... Senin bayramın ebediyete... Dünyadakini bayram zannetme... ''Necip Fazıl Kısakürek''
Sus Yüreğim Sus... Çığlık çığlığasın yine... Senin bayramın ebediyete... Dünyadakini bayram zannetme... ''Necip Fazıl Kısakürek''
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #5 "Açılır Kapılar, Elimiz Açılırsa.." İbrahim Tenekeci
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #6 Yaz,serin bir ayeti okumak gibidir.. Sıcağı "BESMELE" yağmuru "ER-RAHMAN"
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #7 SöyLenecek Söz KaLmadığında , Dudaktan DöküLen BüyüLü Sözdür... ''HAYIRLISI''
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #8 Anladım ki, kavuşacağım tek şey "HAKK'IN RAHMETİ"
sevgisiz olmaz Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 12 Mart 2011 Mesajlar 306 Tepkime puanı 10 #9 süperrelinize sağlık
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #10 sevgisiz olmaz' Alıntı: süperrelinize sağlık Genişletmek için tıkla ... ALLAH razı olsun..
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #11 ''Besmele'' miktarınca inşirah duydum gecemin ayazında.. Her 'ah' bir dua niyetiyle yükselir gönlümün avazında....
''Besmele'' miktarınca inşirah duydum gecemin ayazında.. Her 'ah' bir dua niyetiyle yükselir gönlümün avazında....
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #12 ''Ve DUA Niyetimizi Ümide Ulaştıran Bin Kanatlı Melektir..'' Senai Demirci
süreyya58 Süper Kardeşimiz Üyemiz Katılım 30 Temmuz 2011 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 16 #13 Oruçtan Nasıl Kurtulacağının Hesabını Yapma . . . ! ORUÇLA NASIL KURTULACAĞININ HESABINI YAP . . . !
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #14 Ey Oruç, Tut Beni…! Senai Demirci
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #15 Tüm Günahlardan İmsak Et Ki,Cennette İftar Edesin ..
Acizane Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 10 Nisan 2011 Mesajlar 162 Tepkime puanı 5 Yaş 36 #16 Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.! Bir başka Bahar için sadece Yaprak döktük...!!!
sevgisiz olmaz Çalışkan Kardeşimiz Üyemiz Katılım 12 Mart 2011 Mesajlar 306 Tepkime puanı 10 #17 Ne BÜLBÜL olmak istiyorum, FANI iÇiN yanan; NEDE GÜL olmak istiyorum, AÇMADAN SOLAN..Ben sadece RABBİME layık OLMAK iSTiYORUM....
Ne BÜLBÜL olmak istiyorum, FANI iÇiN yanan; NEDE GÜL olmak istiyorum, AÇMADAN SOLAN..Ben sadece RABBİME layık OLMAK iSTiYORUM....
süreyya58 Süper Kardeşimiz Üyemiz Katılım 30 Temmuz 2011 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 16 #18 İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme. Rahman ı Rahim Olan ALLAH "Ben kırık kalplerdeyimdir" buyurmamışmıydı....!
İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme. Rahman ı Rahim Olan ALLAH "Ben kırık kalplerdeyimdir" buyurmamışmıydı....!
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 #19 Ölümle Nişanlıysak "Neden" Çeyiz Hazırlamıyoruz..?
Zeynep Başarılı Kardeşimiz Üyemiz Katılım 8 Temmuz 2011 Mesajlar 138 Tepkime puanı 3 3 Ağustos 2011 #20 Lütfen bu sıcakta oruç tutanlara acımayınız.. Onlar Cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir..
Lütfen bu sıcakta oruç tutanlara acımayınız.. Onlar Cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir..