Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
yüreğimi alıp gitsem buralardan...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 34910" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.</span></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Birşeyi kaybetmiş olmak, bir yeri ağrıyor olmak, yüreği acıyor olmak var ya...</span></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-size: 10px">Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir,''lütfunda hoş kahrında amma,lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...</span> </span></p><p><span style="color: black">Alıp Başım ile yuregimi Sana gelsem...</span></p><p><span style="color: black">Sana gelebilsem ..Sana...</span></p><p><span style="color: black">Dermisin Gelme artik..gelebildigin zaman gelmedin ...</span></p><p><span style="color: black">haklisin ben Seni hak etmedim...</span></p><p><span style="color: black">acaba icimdeki SIZI,KOR bitermiydi ki?</span></p><p><span style="color: black">NE BİR LİMANIM VAR DEMİR ATICAK...</span></p><p><span style="color: black">NEDE AGLADIGIMDA SARILACAK BİR SEVDIGIM! </span></p><p><span style="color: black">YÜREĞİM!!! GIDERIM GITMESINE DE NEREYE </span></p><p><span style="color: black">GIDECEGIMI BIR BILEBILSEM?</span></p><p><span style="color: black">Gok ile yer arasinda bir Kalabilsem...</span></p><p>Uzgunnn</p><p></p><p><span style="color: black">Sen benim hüzün yanımsın....</span></p><p><span style="color: black">Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın...</span></p><p><span style="color: black">Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın...</span></p><p><span style="color: black">Olmazsa olmazsımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam..</span></p><p><span style="color: black">ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın… </span></p><p><span style="color: black">Sen tarifi imkan sızim-sin Ah Mine'l Aşk..</span></p><p><span style="color: black">alip Yuregimi cekip gitsem buralardan diyorum Eyy Rabbim...</span></p><p><span style="color: black">hy..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 34910, member: 1049"] [COLOR=black][SIZE=2]Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.[/SIZE] [SIZE=2]Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...[/SIZE] [SIZE=2]O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.[/SIZE] [/COLOR] [COLOR=black][SIZE=2]Birşeyi kaybetmiş olmak, bir yeri ağrıyor olmak, yüreği acıyor olmak var ya...[/SIZE] [/COLOR] [COLOR=black][SIZE=2]Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.[/SIZE] [SIZE=2]Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir,''lütfunda hoş kahrında amma,lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...[/SIZE] [/COLOR] [COLOR=black]Alıp Başım ile yuregimi Sana gelsem...[/COLOR] [COLOR=black]Sana gelebilsem ..Sana...[/COLOR] [COLOR=black]Dermisin Gelme artik..gelebildigin zaman gelmedin ...[/COLOR] [COLOR=black]haklisin ben Seni hak etmedim...[/COLOR] [COLOR=black]acaba icimdeki SIZI,KOR bitermiydi ki?[/COLOR] [COLOR=black]NE BİR LİMANIM VAR DEMİR ATICAK...[/COLOR] [COLOR=black]NEDE AGLADIGIMDA SARILACAK BİR SEVDIGIM! [/COLOR] [COLOR=black]YÜREĞİM!!! GIDERIM GITMESINE DE NEREYE [/COLOR] [COLOR=black]GIDECEGIMI BIR BILEBILSEM?[/COLOR] [COLOR=black]Gok ile yer arasinda bir Kalabilsem...[/COLOR] Uzgunnn [COLOR=black]Sen benim hüzün yanımsın....[/COLOR] [COLOR=black]Bakışına hasret kaldığım, sesine özlemle bağlandığımsın...[/COLOR] [COLOR=black]Özlemim, hasretim, bakmaya doyamadığımsın. Bahtıma doğanımsın...[/COLOR] [COLOR=black]Olmazsa olmazsımsın. Nefretim, öfkem, kinim, sevincim, umudum, düşüm, rüyam..[/COLOR] [COLOR=black]ama en çok ağlatan, en çok da kanatansın… [/COLOR] [COLOR=black]Sen tarifi imkan sızim-sin Ah Mine'l Aşk..[/COLOR] [COLOR=black]alip Yuregimi cekip gitsem buralardan diyorum Eyy Rabbim...[/COLOR] [COLOR=black]hy..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
yüreğimi alıp gitsem buralardan...
Alt