Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Kek/Pasta
Yumuşak Kek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Hasret" data-source="post: 15631" data-attributes="member: 160"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #006c1c"><strong>Malzemeler:</strong></span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">3 Yumurta</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 Su Bardağı şeker</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 Su Bardağı Sıvı Yağ</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 Su Bardağı yoğurt</span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 Paket Kabartma Tozu</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">1 Paket vanilya</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">İstenildiği kadar kakao,ceviz veya fındık,damla çikolata ve tarçın (iç malzeme isteğe bağlı )</span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span><span style="color: Green">1 tutam karbonat</span></p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"> <strong>Yapılışı:</strong></span></span><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyorsunuz. Unu göz kararı koyup (2 su bardağı olabilir)</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c">yoğurdu sıvıyağı koyup biraz çırpıyorsunuz. vanilyayı, kabartma tozunu ve varsa karbonatı ekleyip iyice çırpıyorsunuz. Teflon kek kalıbını yağlayıp birkısmını döküyorsunuz. Diğer Kalan kısma kakao, ceviz, çikolata,tarçın gibi iç malzemeye ekleyip karıştırın. ve kalıba ekleyin. Önceden ısıtılmış fırında 180 C 25 dakika kadar pişirin. Görecekseniz kekiniz süper olacak.</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"></span></span></span></span> <span style="font-size: 12px"><span style="color: #006c1c"><strong>Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):</strong></span></span> <span style="font-size: 10px"><span style="color: #006c1c"> Unu çok koyarsanız beklediğiniz yumuşaklığı alamazsınız. Ayrıca pişirme süresi bazı fırınlara göre değişir. Daha önceki pişirmelerinize göre ayarlarsınız. Tarçını seviyorsunuz mutlaka keke koyun.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hasret, post: 15631, member: 160"] [SIZE=3][COLOR=#006c1c][B]Malzemeler:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c] 3 Yumurta 1 Su Bardağı şeker 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Su Bardağı yoğurt[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c]1 Paket Kabartma Tozu 1 Paket vanilya İstenildiği kadar kakao,ceviz veya fındık,damla çikolata ve tarçın (iç malzeme isteğe bağlı ) [/COLOR][/SIZE][COLOR=Green]1 tutam karbonat[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=#006c1c] [B]Yapılışı:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#006c1c] [SIZE=2][COLOR=#006c1c]3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyorsunuz. Unu göz kararı koyup (2 su bardağı olabilir) yoğurdu sıvıyağı koyup biraz çırpıyorsunuz. vanilyayı, kabartma tozunu ve varsa karbonatı ekleyip iyice çırpıyorsunuz. Teflon kek kalıbını yağlayıp birkısmını döküyorsunuz. Diğer Kalan kısma kakao, ceviz, çikolata,tarçın gibi iç malzemeye ekleyip karıştırın. ve kalıba ekleyin. Önceden ısıtılmış fırında 180 C 25 dakika kadar pişirin. Görecekseniz kekiniz süper olacak. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#006c1c][B]Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar):[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#006c1c] Unu çok koyarsanız beklediğiniz yumuşaklığı alamazsınız. Ayrıca pişirme süresi bazı fırınlara göre değişir. Daha önceki pişirmelerinize göre ayarlarsınız. Tarçını seviyorsunuz mutlaka keke koyun.[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Kek/Pasta
Yumuşak Kek
Üst
Alt