Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
BÖLGELERİMİZ VE ŞEHİRLERİMİZ
Bölgeler ve Şehirler
İç Anadaolu Bölgesi
Yozgat
Yozgat’ın yöresel yemeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24619" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Yozgat’ın yöresel yemeği</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">MADIMAK</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Malzemesi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">• 1.5 kg. Madımak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">• Bir kase yoğurt</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">• 150 gr.Pastırma</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">• Bir-iki diş sarımsak</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">• Tuz,biber,yağ,salça </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur. Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24619, member: 1208"] [SIZE=3][COLOR=darkred]Yozgat’ın yöresel yemeği MADIMAK[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]Malzemesi • 1.5 kg. Madımak • Bir kase yoğurt • 150 gr.Pastırma • Bir-iki diş sarımsak • Tuz,biber,yağ,salça 1.5 kg. madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür. Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur. Kıyılan madımak üzerine ilave edilir. 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır. Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır.[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
BÖLGELERİMİZ VE ŞEHİRLERİMİZ
Bölgeler ve Şehirler
İç Anadaolu Bölgesi
Yozgat
Yozgat’ın yöresel yemeği
Üst
Alt