Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yoruldum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55099" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Güçlü olmaya çalışmaktan yoruldum, halim sorulduğunda iyi olmasam da iyidir deyip iyi oldugumu her kese kanitlamaktan YORULDUM...</span></p><p><span style="color: Black">çalışmaktan, ve hep gülmeye çalışıp ; bir gün gülmek için çaba harcamayacağıma kendimi inandırmaya çalışmaktan...kendi kendimi kandirmaktan </span></p><p><span style="color: Black">YORULDUM...</span></p><p><span style="color: Black">Ayaklarım titrerken yere sağlam basmaya çalışmaktan; omzumda yılların yorgunluğu varken dik durmaktan yoruldum.</span></p><p><span style="color: Black">İnsan olmaktan; en azından insan kalmaya çalışmaktan</span></p><p><span style="color: Black">İyiliğin “bu zamanda” gibi saçma sözlerle erdem sayılmasından vaz gecirmek icin ugrasmaktan</span></p><p><span style="color: Black">YORULDUM...</span></p><p><span style="color: Black">İnsanların yüzüme gülerken aslında başka hesapları olmasından; yoruldum aynı dili konuştuğumuz halde yine de insanları anlayamamaktan...</span></p><p><span style="color: Black">hep anlasilmayi beklemekten..</span></p><p><span style="color: Black">Hata bende mi diye kusuru kendimde aramaktan</span></p><p><span style="color: Black">Yoksa insanların dilleri başka söylüyor kalpleri mi başka düşüncesinin karmaşasından</span></p><p><span style="color: Black">YORULDUM...</span></p><p><span style="color: Black">insanların söylediklerinin doğru olup olmadığını anlayamamaktan.</span></p><p><span style="color: Black">Üzülmekten , ağlamaktan.</span></p><p><span style="color: Black">Ağlamaktan şikayet ettiğimden değil bilirim ki ağlamak insanlıktan.</span></p><p><span style="color: Black">Ama insanlıktan nasibin almamışlar için akan göz yaşlarımdan; ve yoruldum yanan yanaklarımla beraber tek dostumun ben olmasından.</span></p><p><span style="color: Black">Ve yoruldum kalabalıkların içinde yalnız şöyle dursun yapayalnız kalmaktan.</span></p><p><span style="color: Black">YORULDUM...</span></p><p><span style="color: Black">Alinti</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55099, member: 1049"] [COLOR=Black]Güçlü olmaya çalışmaktan yoruldum, halim sorulduğunda iyi olmasam da iyidir deyip iyi oldugumu her kese kanitlamaktan YORULDUM... çalışmaktan, ve hep gülmeye çalışıp ; bir gün gülmek için çaba harcamayacağıma kendimi inandırmaya çalışmaktan...kendi kendimi kandirmaktan YORULDUM... Ayaklarım titrerken yere sağlam basmaya çalışmaktan; omzumda yılların yorgunluğu varken dik durmaktan yoruldum. İnsan olmaktan; en azından insan kalmaya çalışmaktan İyiliğin “bu zamanda” gibi saçma sözlerle erdem sayılmasından vaz gecirmek icin ugrasmaktan YORULDUM... İnsanların yüzüme gülerken aslında başka hesapları olmasından; yoruldum aynı dili konuştuğumuz halde yine de insanları anlayamamaktan... hep anlasilmayi beklemekten.. Hata bende mi diye kusuru kendimde aramaktan Yoksa insanların dilleri başka söylüyor kalpleri mi başka düşüncesinin karmaşasından YORULDUM... insanların söylediklerinin doğru olup olmadığını anlayamamaktan. Üzülmekten , ağlamaktan. Ağlamaktan şikayet ettiğimden değil bilirim ki ağlamak insanlıktan. Ama insanlıktan nasibin almamışlar için akan göz yaşlarımdan; ve yoruldum yanan yanaklarımla beraber tek dostumun ben olmasından. Ve yoruldum kalabalıkların içinde yalnız şöyle dursun yapayalnız kalmaktan. YORULDUM... Alinti[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yoruldum
Alt