Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yoruldum Ey Sahibim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 20451" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'">Adın yine dilimde ey Sevgili.</span></strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #008000">ey Vedud olan.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #008000">ey evirip çeviren kalpleri</span></span></span></strong></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Sen ki beni sevip yarattın</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ben unuttum seni</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>unuttum ne kadar sevildiğimi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ne de kıymet vermiştin oysa</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet ey en Sevdiğim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>zayi ettim yüreğimi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Sen ki tenezzül buyurup varlığıma duyurdun kendini</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>duyar kıldın beni</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>utanıyorum bana seslenişini duymayan kulaklarımdan</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>hakka sağir kaldığım anlar için affet beni.</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet ey Semi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ne vakit dudaklarıma tebessüm uğrayacak olsa, unutur oldum seni anmayı.</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>utanıyorum Sana yalnızca hüzümlerimle gelmekten</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Sana her an muhtaç oluşumu unutuşumdan utanıyorum</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>tebessümlerimin yetimliği onları Sensiz bırakışımdandır</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>utanıyorum sevinçlerimi katına sunamayışımdan</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>içinde Senin olmadığın sevgilerden utanıyorum</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ey Sübhan olan</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ey en çok seven beni</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Sen asla unutmaz ve yanılmazsın bilirim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>kurban olayım unutturma Seni bana</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ne kadar da muhtacım</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>şükür ki muhtacım sana </strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>ne de çok tebessüm ilişti dudağima.</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Ne de iğreti durdu üstümde içinde Senin olmadığın sevgiler.</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>kendi kalabalığımda yitirdim de kendimi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>şah damarı yakınlığını özledim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>yakınlığını duyur varlığıma ey Karib olan Rabbim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>kendi ellerimle kanattım yüreciğimi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Vedud oluşunla kuşat ki;</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>özledim sevilmeyi ey en Sevdiğim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet kurban olayım.</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet kurban olayım</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet kurban olayım</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet beni ki;</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>bende nefsinde zulmedenlerdenim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>beni rahmetinle davet et</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Es selam isminle karşıla</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>"oysa insan ne nankördür" beyanının ağırlığıyla parçalanmak üzere yüreğim</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>affet beni ki;</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><strong>Yoruldum EY SAHİBİM.</strong></span></span></span></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008000">Alıntı.</span></span></span></strong></p><p><!-- / message --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 20451, member: 1043"] [SIZE=4][COLOR=#008000][B][FONT=Times New Roman]Adın yine dilimde ey Sevgili.[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#008000]ey Vedud olan.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#008000]ey evirip çeviren kalpleri[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Sen ki beni sevip yarattın[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ben unuttum seni[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]unuttum ne kadar sevildiğimi[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ne de kıymet vermiştin oysa[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet ey en Sevdiğim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]zayi ettim yüreğimi[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Sen ki tenezzül buyurup varlığıma duyurdun kendini[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]duyar kıldın beni[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]utanıyorum bana seslenişini duymayan kulaklarımdan[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]hakka sağir kaldığım anlar için affet beni.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet ey Semi[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ne vakit dudaklarıma tebessüm uğrayacak olsa, unutur oldum seni anmayı.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]utanıyorum Sana yalnızca hüzümlerimle gelmekten[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Sana her an muhtaç oluşumu unutuşumdan utanıyorum[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]tebessümlerimin yetimliği onları Sensiz bırakışımdandır[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]utanıyorum sevinçlerimi katına sunamayışımdan[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]içinde Senin olmadığın sevgilerden utanıyorum[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ey Sübhan olan[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ey en çok seven beni[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Sen asla unutmaz ve yanılmazsın bilirim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]kurban olayım unutturma Seni bana[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ne kadar da muhtacım[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]şükür ki muhtacım sana [/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]ne de çok tebessüm ilişti dudağima.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Ne de iğreti durdu üstümde içinde Senin olmadığın sevgiler.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]kendi kalabalığımda yitirdim de kendimi[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]şah damarı yakınlığını özledim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]yakınlığını duyur varlığıma ey Karib olan Rabbim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]kendi ellerimle kanattım yüreciğimi[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Vedud oluşunla kuşat ki;[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]özledim sevilmeyi ey en Sevdiğim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet kurban olayım.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet kurban olayım[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet kurban olayım[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet beni ki;[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]bende nefsinde zulmedenlerdenim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]beni rahmetinle davet et[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Es selam isminle karşıla[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]"oysa insan ne nankördür" beyanının ağırlığıyla parçalanmak üzere yüreğim[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]affet beni ki;[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008000][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][B]Yoruldum EY SAHİBİM.[/B][/FONT][/FONT][/COLOR][/SIZE] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#008000]Alıntı.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] <!-- / message --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yoruldum Ey Sahibim!
Alt