Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Yol ayrimi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66373" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">"belki de bu yol benim icin hayirli olan bir yol degildir kendime baska bir yol cizmem gerekiyordur... ama hakkimda neyin hayirli oldugunu da bilemiyorum "</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">cumlemizden kardesim.. sadece su noktaya dikkat edin bazen insanlar basaramadiklari veya zorlandiklari icin hayallerindeki hep olmak istediklerinden vazgecip </span></p><p><span style="color: Black">daha kolay yol ile amaca varmak ve bir sekilde nasil olursa olsun bu egittim isini noktalandirmak istiyorlar....bu da insanin kendi kendini kandirmasi, tesseli vermesi dir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yillar once Afghanistan dan Ailesi katl edilmis bir KIZ cocugu almistim...Bu Cocuk hep bir gun Uluslararasi insan haklari icin calisabilmek icin avukat olmak istemisti...</span></p><p><span style="color: Black">ama burada her sey olabilirsin ama insan hakları avukati olmak herkesin harci degil LSAT dedikleri Hukuk fakultesine girmek icin </span></p><p><span style="color: Black">9 defa dustu ise 10 defa kalkti ve daha azimli calisti..Hayirlisi icin de cok DUA etti...</span></p><p><span style="color: Black">Hamd olsun yasi 25 ve bu sene anca girebildi...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">yani Sordugunuz konu her kisiye farkli dir.. cunku kisinin yasi, icinde bulundugu ortam, durumu kendini </span></p><p><span style="color: Black">bu istegine ne kadar adadigida goz onune almak gerekli...Hayat onunuze cikardigi degisiklikler ve firsatlar ile de yonunuzu belirtirsiniz..</span></p><p><span style="color: Black">bir seyi başaramiyorum diye vaz gecmek ..bilemiyorum..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bu Kizim her sene imtihani kaybediginde o 1 sene bekleme surecinde hayattinda farkli seyler yapmisti.. mesela Kur`an kursuna gidip islami egittim almisti.. </span></p><p><span style="color: Black">bir senesinde Gocmenler ve muhacirler kampinda gonullu calismisti.. vs.. vs.. ama ruyasindan hic vazgecmedi...</span></p><p><span style="color: Black">Yani insan hem cok imanli hem de belli bir kariyere gelebilir..ayni zaman da insan da olabilir..</span></p><p><span style="color: Black">dedim ya Size kalmis...Allah Hakkinizda Hayirlisini versin..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ben kucukken bir sey baslar sonra birakir baska seylere yonelirdim..</span></p><p> <span style="color: Black">rah. Annem bu huyumu anlayip bir daha bir ise basladiginda oteki yeni bir seye baslamami yasaklamisti...</span></p><p><span style="color: Black">cunku her basladigim seyi YARIM biraktigimda hayattimda hic bir seyi biririp hic bir konuda huzura eremeyecegimi soylerdi...</span></p><p><span style="color: Black">Kissa dan Hisse hayirli gunler...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66373, member: 1049"] [COLOR="Black"]"belki de bu yol benim icin hayirli olan bir yol degildir kendime baska bir yol cizmem gerekiyordur... ama hakkimda neyin hayirli oldugunu da bilemiyorum " cumlemizden kardesim.. sadece su noktaya dikkat edin bazen insanlar basaramadiklari veya zorlandiklari icin hayallerindeki hep olmak istediklerinden vazgecip daha kolay yol ile amaca varmak ve bir sekilde nasil olursa olsun bu egittim isini noktalandirmak istiyorlar....bu da insanin kendi kendini kandirmasi, tesseli vermesi dir.. Yillar once Afghanistan dan Ailesi katl edilmis bir KIZ cocugu almistim...Bu Cocuk hep bir gun Uluslararasi insan haklari icin calisabilmek icin avukat olmak istemisti... ama burada her sey olabilirsin ama insan hakları avukati olmak herkesin harci degil LSAT dedikleri Hukuk fakultesine girmek icin 9 defa dustu ise 10 defa kalkti ve daha azimli calisti..Hayirlisi icin de cok DUA etti... Hamd olsun yasi 25 ve bu sene anca girebildi... yani Sordugunuz konu her kisiye farkli dir.. cunku kisinin yasi, icinde bulundugu ortam, durumu kendini bu istegine ne kadar adadigida goz onune almak gerekli...Hayat onunuze cikardigi degisiklikler ve firsatlar ile de yonunuzu belirtirsiniz.. bir seyi başaramiyorum diye vaz gecmek ..bilemiyorum.. Bu Kizim her sene imtihani kaybediginde o 1 sene bekleme surecinde hayattinda farkli seyler yapmisti.. mesela Kur`an kursuna gidip islami egittim almisti.. bir senesinde Gocmenler ve muhacirler kampinda gonullu calismisti.. vs.. vs.. ama ruyasindan hic vazgecmedi... Yani insan hem cok imanli hem de belli bir kariyere gelebilir..ayni zaman da insan da olabilir.. dedim ya Size kalmis...Allah Hakkinizda Hayirlisini versin.. ben kucukken bir sey baslar sonra birakir baska seylere yonelirdim.. rah. Annem bu huyumu anlayip bir daha bir ise basladiginda oteki yeni bir seye baslamami yasaklamisti... cunku her basladigim seyi YARIM biraktigimda hayattimda hic bir seyi biririp hic bir konuda huzura eremeyecegimi soylerdi... Kissa dan Hisse hayirli gunler...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Yol ayrimi...
Alt