Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yoktun!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 24713" data-attributes="member: 1208"><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Yoktun!</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sustum, ve susmak kırgınlıksa</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sustum işte bir dağbaşı ıssızlığı gibi</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Sustum kilitlerimi kapadım sustum yaralarımı sardım sustum</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">demedim kimselere bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin!</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Yolcuyum</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">uzak, çok uzaklardan geldim yorgunum, </span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">ellerim boş, boynum bükük gözyaşı dolu heybemde kalbimi alıp getirdim sana</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">ayrılıklarla delik deşik kalbimi, bir şeyimde yoktu başka getirecek</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Dalımda güz türküleri koynumda ateş seni aradım kentin dar sokaklarında yapayalnız yorgun ve yaralı, yoktun</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Çocuklara sordum ağladılar, ırmaklara sordum çağladılar</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Çiçeklere sordum boyun büktüler, ağaçlara sordum yaprak döktüler</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sığındığım kuşlar da uçtu gitti, bir başıma kaldım ortalarda</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Senki yetim bir bahçede bir tomurcuktun hayatın kollarında</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">çiçeklerin nazlısı, küskünüydün gönlümün bütün gün seni aradım</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">yorgun yaralı ve yalnız acılı bir yel gibi dolaşıp durdum sokakları</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">yoktun</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Pınarlara sordum akıp gittiler, yıldızlara sordum bir bir söndüler</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sigaramı efkâr ettim savurdum gökyüzüne</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sonbahar sardı boynumu yaprak yaprak</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">sonra yavaş yavaş bedenime girdi acı</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">senden ne bir ses vardı, ne de bir nefes</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Gülüşünü, gözlerini, sesini takıp koluma vedalar bıraktığım durakta şiirler okudum aklımı yitirdiğimi sanıyordu bakalar, acıyan gözlerle bakıyordu herkes</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Sonra gözlerimi, ağlamaktan yorgun gözlerimi ulaşamayacağım uzaklara yolcu ettim kara trenlere mendil sallayıp.</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">duygularımı bir vagona kilitleyip bin ah sürüp dudaklarıma sustum!</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">Ne kadar susulacaksa o kadar sustum</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">...</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">İstedimki,</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">kalbinin durduğu yer</span></span></p><p><span style="color: darkorchid"><span style="font-size: 12px">kalbimin durduğu yer olsun...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 24713, member: 1208"] [COLOR=darkorchid][SIZE=3]Yoktun! sustum, ve susmak kırgınlıksa sustum işte bir dağbaşı ıssızlığı gibi Sustum kilitlerimi kapadım sustum yaralarımı sardım sustum demedim kimselere bir çığlık kanıyor en derininde yüreğimin! Yolcuyum uzak, çok uzaklardan geldim yorgunum, ellerim boş, boynum bükük gözyaşı dolu heybemde kalbimi alıp getirdim sana ayrılıklarla delik deşik kalbimi, bir şeyimde yoktu başka getirecek Dalımda güz türküleri koynumda ateş seni aradım kentin dar sokaklarında yapayalnız yorgun ve yaralı, yoktun Çocuklara sordum ağladılar, ırmaklara sordum çağladılar Çiçeklere sordum boyun büktüler, ağaçlara sordum yaprak döktüler sığındığım kuşlar da uçtu gitti, bir başıma kaldım ortalarda Senki yetim bir bahçede bir tomurcuktun hayatın kollarında çiçeklerin nazlısı, küskünüydün gönlümün bütün gün seni aradım yorgun yaralı ve yalnız acılı bir yel gibi dolaşıp durdum sokakları yoktun Pınarlara sordum akıp gittiler, yıldızlara sordum bir bir söndüler sigaramı efkâr ettim savurdum gökyüzüne sonbahar sardı boynumu yaprak yaprak sonra yavaş yavaş bedenime girdi acı senden ne bir ses vardı, ne de bir nefes Gülüşünü, gözlerini, sesini takıp koluma vedalar bıraktığım durakta şiirler okudum aklımı yitirdiğimi sanıyordu bakalar, acıyan gözlerle bakıyordu herkes Sonra gözlerimi, ağlamaktan yorgun gözlerimi ulaşamayacağım uzaklara yolcu ettim kara trenlere mendil sallayıp. duygularımı bir vagona kilitleyip bin ah sürüp dudaklarıma sustum! Ne kadar susulacaksa o kadar sustum ... İstedimki, kalbinin durduğu yer kalbimin durduğu yer olsun...[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Yoktun!
Alt