Yoksa Biz uzaylı'mıyız

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
1897018_918279944854030_5381587710017695247_n.jpg

insanlıktan çıktığımızın Farkında mıyız ?
Neye doğru dönüştüğümüzü bilmiyoruz ama giderek insanlıktan uzaklaşıyoruz ve insanlığa dair ne varsa silip atıyoruz. Sevmek,Merhamet, masumiyet gibi kavramlar unutulup gidiyor. Komşusunun aç yatmasına izin vermeyen insanlık onun aç yatmasından zevk almaya başlıyor. Geçmişe dair olan her şey yalan adıyla bitiyor ve bitiriyoruz..

Her şey farklılaşıyor aslında. Renkler kayboluyor,Mavi ve pembe yok Artık Dünyamizda..Gri ve siyah bir dünya haline geliyor etrafımız ve biz bu dünyayı kabul ediyoruz.
Sanki renkler hiçbir zaman var olmamış gibi düşünüyoruz. Kaybolan renkleri kimse aramıyor, kimse onlar için mücadele etmiyor. Umursamıyoruz onları. Aslında hiç bir şeyi,hiç kimseyi ,kendimizi bile umursamıyoruz. Tüketim çılgınlığına kapılmış giderken kendimizi tüketiyoruz ama farkında bile değiliz.

Bana aşkın öldürülebileceğini söyleseler inanmazdım. Bana göre aşk ölümsüzdür. En güzel aşk ilahi aşktır...
Artık aşk tehlikede ve bunun için yapabileceğim hiç bir şey yok. Her şeyi parlak paketlerde satan sistem aşkı paketleyip ,internette satmak istiyor. Bunun içinde iki yol var.
İlki onu ele geçirmek Onu öldürdükten sonra ona istedikleri elbiseyi giydirdiler !!Herkes Ona Nefsine ,çikarina Göre Elbise Biçiyor..

Üst Alt