Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yok Artık Leyla.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 46607" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yâ Mevlâ!…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yok Artık Leyla,</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Leyla Yok Artık… Sen Varsın-Ben Varım!… Biz Varız…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yok-Yok, Ben De Yokum… Yalnızca Sen Varsın!…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Temizle Beni-Temizle Gönlümü!…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Sadece Seni Sevmesi ıçin Yarattığın Gönlümü!…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Aslında Benim Olmayan-Senin Yarıttığın Senin Olan Gönlünü…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yanına Al-Aşkınla Yak!</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Yok Et Zerrelerimi Hatta Tüm Benliğimi…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Gözümü Al!… Görmesin Sensiz Hiçbir şeyi</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><strong>Gönlümü Al!… Sevmesin Sensizliği…</strong></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"><span style="color: Red">Alıntı..</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="color: Magenta"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 46607, member: 1043"] [FONT=Trebuchet MS][COLOR=Magenta][COLOR=Red][SIZE=4][B]Yâ Mevlâ!… Yok Artık Leyla, Leyla Yok Artık… Sen Varsın-Ben Varım!… Biz Varız… Yok-Yok, Ben De Yokum… Yalnızca Sen Varsın!… Temizle Beni-Temizle Gönlümü!… Sadece Seni Sevmesi ıçin Yarattığın Gönlümü!… Aslında Benim Olmayan-Senin Yarıttığın Senin Olan Gönlünü… Yanına Al-Aşkınla Yak! Yok Et Zerrelerimi Hatta Tüm Benliğimi… Gözümü Al!… Görmesin Sensiz Hiçbir şeyi Gönlümü Al!… Sevmesin Sensizliği…[/B][/SIZE] Alıntı..[/COLOR] [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yok Artık Leyla.
Alt