Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yitik Sevdam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Seyyidahmet" data-source="post: 57141" data-attributes="member: 3253"><p>Yitik Sevdam</p><p></p><p>Yitik Bir Yürek Bıraktın Bende Ne Yarınlara Açacak Kucagım Nede Yarınları Görecek Gözüm Kaldı , Sevda Yüklü Geminin Dert Dolu Kaptanı Gibi Savruluyorum Günden Güne , Bilirmisin Sevmenin Cezasını Cellatın Hain Dolu Bakışları Arasında Ölmeği Beklemeyi ,</p><p>Hasret Yarınların Asıl Celladıdır , Sen Benım Celladım Oldun ,</p><p>İki Kuşak Bir Merdiven Boşluğunda , İşte Bütün Olay Burada Noktalanıyor Ya Zaten , Ölmeden Öldürmek Celladı Görmeden Gerçek Orantısını Yasatmak , Kader Örmüş Bir Kere Ağlarını Üzerimize , Feleğe Öldür Emrini Verende Kader Değilmidir ,</p><p>Şimdi Sen Söyle Kalpsiz Sence Yaşamak Mı Yasatmak Mı</p><p>Daha Güzel , Hangisi Ölümün Verdiği Çığlıgı Acıyı Vere Bilir</p><p>Hangisi Ömrün Bütün Boşluğunda Sevgiyi Ölürcesine Tattırır ,</p><p>Ah Kalbim Daha Ne Kadar Katlanacaksın Feleğin Cilvesine ,</p><p>Daha Ne Kadar Katlanacaksın Kaderin Çirkin Oyunlarına ,</p><p>Herşey Yitik Sevdamız İçin Değilmiydi Bunun İçin Katlanmadıkmı ,</p><p>Evet Bunlar İçin Katlandık , Sana Göre Kazanan Sen Kaybeden Ben Bana Göre Kazanan Ben Kaybeden Sen , Sence Hangisi Doğru Hangisi Yalnış , İşte Bende Bilmiyorum Neyin Doğru Oldugunu Neyin Yalnıs Oldugunu , Gel Bırakalım Mahsere Mahserde Hesaplasalım Yitik Sevdamızı Orada Herkese Gösterelim ....</p><p></p><p>Söz : Ahmet BABAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Seyyidahmet, post: 57141, member: 3253"] Yitik Sevdam Yitik Bir Yürek Bıraktın Bende Ne Yarınlara Açacak Kucagım Nede Yarınları Görecek Gözüm Kaldı , Sevda Yüklü Geminin Dert Dolu Kaptanı Gibi Savruluyorum Günden Güne , Bilirmisin Sevmenin Cezasını Cellatın Hain Dolu Bakışları Arasında Ölmeği Beklemeyi , Hasret Yarınların Asıl Celladıdır , Sen Benım Celladım Oldun , İki Kuşak Bir Merdiven Boşluğunda , İşte Bütün Olay Burada Noktalanıyor Ya Zaten , Ölmeden Öldürmek Celladı Görmeden Gerçek Orantısını Yasatmak , Kader Örmüş Bir Kere Ağlarını Üzerimize , Feleğe Öldür Emrini Verende Kader Değilmidir , Şimdi Sen Söyle Kalpsiz Sence Yaşamak Mı Yasatmak Mı Daha Güzel , Hangisi Ölümün Verdiği Çığlıgı Acıyı Vere Bilir Hangisi Ömrün Bütün Boşluğunda Sevgiyi Ölürcesine Tattırır , Ah Kalbim Daha Ne Kadar Katlanacaksın Feleğin Cilvesine , Daha Ne Kadar Katlanacaksın Kaderin Çirkin Oyunlarına , Herşey Yitik Sevdamız İçin Değilmiydi Bunun İçin Katlanmadıkmı , Evet Bunlar İçin Katlandık , Sana Göre Kazanan Sen Kaybeden Ben Bana Göre Kazanan Ben Kaybeden Sen , Sence Hangisi Doğru Hangisi Yalnış , İşte Bende Bilmiyorum Neyin Doğru Oldugunu Neyin Yalnıs Oldugunu , Gel Bırakalım Mahsere Mahserde Hesaplasalım Yitik Sevdamızı Orada Herkese Gösterelim .... Söz : Ahmet BABAR [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yitik Sevdam
Alt