Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Yine'mi başını Secde'ye vurmadan yatacaksın ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38178" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Selamun Aleykum...</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Secde ve Namaz ile ilgili bu yazilari Okyonuslar otesinden Buzlar ulkesinden yazmaktayim..</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Su An burda Zuhur ogle namazi vakti..ama is yerimdeyim.. ve islerimin yogunlugundan is yerime cook yakin olan,</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">camiye namaz kilmam icin gitmem uygun gorulmedi..</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Ben de uygun bir odada kildim.. sonrada gozyaslarim ile guzel Istanbullu ve Eyyup sultan camisinde cemaat ile </span></span></p><p> <span style="color: #000000"><span style="color: black">kilinan namazlari hatirlayip gozyaslarimi tutamadim..</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Ya Da kuccuken Rah. Annem her vakit namazinda onun ve benim islemeli mis gibi kokan guzel seccadesini </span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">serer Gel KIZIM canimin ici.. beraber Dost ile Rahman a varalim derdi..</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">beraber namazimizi kilar dualar edikten sonra her zaman bana Sarilir su An bir baska guzelsin derdi...</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">Mirac dan donen guzel yavrum diye basimi iki elleri arasina alip alnimdan operdi..</span></span></p><p><span style="color: #000000"><span style="color: black">kusura bakmayin bir Secde beni nerelere goturdu</span> bir An...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38178, member: 1049"] [COLOR=#000000][COLOR=black]Selamun Aleykum...[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000][COLOR=black]Secde ve Namaz ile ilgili bu yazilari Okyonuslar otesinden Buzlar ulkesinden yazmaktayim.. Su An burda Zuhur ogle namazi vakti..ama is yerimdeyim.. ve islerimin yogunlugundan is yerime cook yakin olan, camiye namaz kilmam icin gitmem uygun gorulmedi.. Ben de uygun bir odada kildim.. sonrada gozyaslarim ile guzel Istanbullu ve Eyyup sultan camisinde cemaat ile kilinan namazlari hatirlayip gozyaslarimi tutamadim.. Ya Da kuccuken Rah. Annem her vakit namazinda onun ve benim islemeli mis gibi kokan guzel seccadesini serer Gel KIZIM canimin ici.. beraber Dost ile Rahman a varalim derdi.. beraber namazimizi kilar dualar edikten sonra her zaman bana Sarilir su An bir baska guzelsin derdi... Mirac dan donen guzel yavrum diye basimi iki elleri arasina alip alnimdan operdi.. kusura bakmayin bir Secde beni nerelere goturdu[/COLOR] bir An...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Yine'mi başını Secde'ye vurmadan yatacaksın ?
Alt