Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yine geç kalmıştım Mekanin Cennet Olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 34447" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gurbette hersey cook daha ACI daha derinden yasaniyor...</span></p><p><span style="color: black">Annemi Son Kez gormek Hakka kavusurken yaninda olmak nasip olmamisti...</span></p><p><span style="color: black">illaki bunda da Rabbimin bir hikmetti olmaliydi...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Belki de Ben.. ozel konumumdan dolayi Annemin Can cekismesine veya Hakka kavusmasi anini seyretmeye yuregim kaldiramaz di..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim Kullunu en iyi bilen-dir..Butun Sevdiklerim Son anlarinda gormek nasip olmadi.. Ne babami..</span></p><p><span style="color: black">ne cigerparelerimi ne de agbimi nede cook sevdigim Sofi yi gormek nasip olmadi..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Dun Gece Yatsi dan sonra yine Yatakk odamdaki cam kenarina okudum.. Kaybedigim Sevdiklerime Yasin okuyayim dedim..</span></p><p><span style="color: black">biir siralamaya basladim.. Allahim Ahirette Goc eden o kadar cook sevdigim var mis ki.. sanki bu dunyada ..</span></p><p><span style="color: black">hic sevenim.. dostum.. ailem ..</span></p><p><span style="color: black">hic Sevenim.. sevdigim kalmamis gibi bir An kendimi O kadar cook yanliz hissettim..ki..</span></p><p><span style="color: black">ama Hamd olsun Ben vardim.. Sevdiiklerime Dualarim.. ile ulasabiliyordum..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">SENI COOK OZLEDIM..ANNE...SEN VARKEN HER ENGELLI ASARDIM.. AMA ARTIK OYLE DEGILIM ANNE..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">yemediler yedirdiler icmediler icirdilerr annelerimizin degerin bilelimm onlari ezip gecmeyelimm onlar bizimm herseyimizz ..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Allah ANNELERIMIZI.. basimizdan eksik etmesinn her anne bir melek-tir..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">sabir sabir tüm annesini kaybedenlere bassagli diliyorum...</span></p><p><span style="color: black">mekanlari cennet olsun....</span></p><p><span style="color: black">Annenizi her özlediginizde bir dua edin icinizdeki özlem ve aci bir anlik yok oluyor sanki...</span></p><p><span style="color: black">15/kasim/2008</span></p><p>15/kasim/2008</p><p>Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 34447, member: 1049"] [COLOR=black]Gurbette hersey cook daha ACI daha derinden yasaniyor... Annemi Son Kez gormek Hakka kavusurken yaninda olmak nasip olmamisti... illaki bunda da Rabbimin bir hikmetti olmaliydi... Belki de Ben.. ozel konumumdan dolayi Annemin Can cekismesine veya Hakka kavusmasi anini seyretmeye yuregim kaldiramaz di.. Rabbim Kullunu en iyi bilen-dir..Butun Sevdiklerim Son anlarinda gormek nasip olmadi.. Ne babami.. ne cigerparelerimi ne de agbimi nede cook sevdigim Sofi yi gormek nasip olmadi.. Dun Gece Yatsi dan sonra yine Yatakk odamdaki cam kenarina okudum.. Kaybedigim Sevdiklerime Yasin okuyayim dedim.. biir siralamaya basladim.. Allahim Ahirette Goc eden o kadar cook sevdigim var mis ki.. sanki bu dunyada .. hic sevenim.. dostum.. ailem .. hic Sevenim.. sevdigim kalmamis gibi bir An kendimi O kadar cook yanliz hissettim..ki.. ama Hamd olsun Ben vardim.. Sevdiiklerime Dualarim.. ile ulasabiliyordum.. SENI COOK OZLEDIM..ANNE...SEN VARKEN HER ENGELLI ASARDIM.. AMA ARTIK OYLE DEGILIM ANNE.. yemediler yedirdiler icmediler icirdilerr annelerimizin degerin bilelimm onlari ezip gecmeyelimm onlar bizimm herseyimizz .. Allah ANNELERIMIZI.. basimizdan eksik etmesinn her anne bir melek-tir.. sabir sabir tüm annesini kaybedenlere bassagli diliyorum... mekanlari cennet olsun.... Annenizi her özlediginizde bir dua edin icinizdeki özlem ve aci bir anlik yok oluyor sanki... 15/kasim/2008[/COLOR] 15/kasim/2008 Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yine geç kalmıştım Mekanin Cennet Olsun
Alt