Yıllardır çözümlenmeyen olaylar

Z

ZÜLBİYE

Kayıtsız
Misafir
Selamünaleyküm...
Ben yıllardır görünmeyen varlıklar ile mücadele ediyorum. ALLAH ıma sonsuz şükürler olsunki halen aklım yerinde... Son zamanlarda daha şiddetli olmaya başladı normal hayatımda çok mutlu enerjik etrafıma mutluluk saçan biriyim.hiçbir sorunum yok çok şükür. çok araştırdım ama adına uyku felci dedikleri birsürü yazılar okudum. Ancak ben kilitlenmiyorum hareket edebiliyorum bilincim yerinde dualar okuyorum gözlerim açık yani tıp dilinde uyku felci dediklerinle hiç alakası yok benim olayımın.En son 2 gün önce yaşadığım bir olayı anlatıyım size gece uyurken önce bir ses 'geliyor ' dediği an bütün vucudum manyetik bir alana girmiş gibi elektrik akımına uğruyor kalbim hızlanmaya başlıyor vucudum bazı bölümlerinde daha etkili temas hissediyorum.çok kalabalık bir ortamda konuşulanları anlayamazsınız ya öyle konuşmalar vızır vızır ama anlamlı hiçbir kelime yok karmakarışık.o sırada sırtımın ortasından bir el gibi birşey girdi kalbimden sanki birşey kopardı ve yaprak gibi kalbim sallanmaya başladı ben o an arkamdakinin Azrail. as olduğunu düşündüm ve kelimeyi şehadet getirdim ruhumu çekiyor sandım daha sonra kurbanlık koyun gibi kalakaldım ve yüzümü elledim yaşıyormuyum diye evet yaşıyordum ama kalbim yaprak gibi sallanıyordu buz gibiydi kalbim sonra sürekli içimdn LA İLAHE İLLALLAH diye diye uyuyup kaldım ... çocukluğumdan beri böyle olaylar yaşarım ama bu sonuncusu gerçekten beni çok korkuttu dualarımı tespihlerimi çeker abdestli olarak yatarım yatağıma 40 yaşındayım ama hiçbir yol katedemedim. bu olaylarla ilgili sadece ALLAH a sığınıyorum tek koruyucum yaradanım... beni aydınlatabilirmisiniz acaba neden ???teşekkür ederim hayırlı akşamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
4.jpg

Allah cc. Bütün kainatı ve içindekileri O kuşatmıştır. Görünen ve görünmeyen varlıkları O var edip ,yaratmıştır...

Her insan bir radar gibidir!kimisi daha duyarlı,hassas ve bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor ve olaylari daha ince ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..

Yapılan araştırmalar, insanda üç çeşit temel duyunun olduğunu tespit etmiştir.
Bunlardan birincisi ;
-dokunmak, fiziksel temas, ışık gibi mekanik duyular..
-ikincisi, tat, koku gibi kimyasal duyular;
-üçüncüsü ise, manyetik ,ruhsal ,enerji duyulardır,mesela Sevgi ve Dua ,his,Foton Enerjisi manyetik bir alana girmiş gibi elektrik akımına uğruyor , tüyleri elektriklenmeden diken, diken olabiliyor...

Görünmeyen varlıklar ile mücadele de Olduğunu İfade Edilen HASTALARDA görülen Belirtiler ; Sesler; Hastayı tehdit eden ya da hastayı bir şey yapmaya yönlendiren sesler, İntihar etmesi gerektiğini ya da çocuğu gibi, eşi gibi bir yakınına zarar vermesini isteyen sesler, Bazen annesinin ya da bir yakınının çağırma sesi, Ölmüş birinin kendisine hitap eden sesi, Kendisi hakkında birilerinin konuşma sesleri, Seslerin bazen dışarıdan, bazen vücut içinden geliyor gibi hissedilmesi, Bazen hışırtı, bazen ıslık, bazen de rüzgar sesi gibi sesler duyulması, Hastanın, sesini duyduğu varlıklarla diyalog kurabilmesi ...
Daha çok gece bazen de ibadet esnasında gelen cinsel içerikli görüntüler, Bazılarının algıladıkları bu görüntülerle cinsel haz yaşamaları, kimilerinin de bundan derin bir nefret ve suçluluk duyması...

Özellikli Korku ve Sıkıntı Sürekli bir tedirginlik ve korku hali içende olmaları, Yakınlarının yanında artan sıkıntı, Yalnız kaldığında da artan ses ve görüntülerden dolayı oluşan korku, Aynaya bakamama, banyoda ,tuvalette gözünü yummaktan korkma ve aşırı sıkıntı....

İçinizden bazı arkadaşlarımın böyle sıkıntılar yaşadığını biliyorum... Fısıltılar halinde sesler duyma ; Belirli tekrarları olan sesler duyma , olmayan görüntüler görme (Hatta namaz sırasında bile farklı görüntüler görülebilir.) Evet Yüce Rabbimiz böyle varlıklar olduğunu söylüyor. Bu sorunlar Cin kaynaklı olabilir belki de olmayabilir. Çeşitli surelerle kendinizi koruyabilirsiniz. Ama bu sorun insanı çok farklı yerlere götürebiliyor.
Allah sizleri korusun ama benim çevremde böyle sesler duyarak en sonunda çıldırıp intihar eden bile oldu...
Sizden ricam öncelikle sorununuz olduğunu kabul edin . Ve Ruh ve sinir hastalıkları bölümünden acil randevu alıp doktorunuza herşeyi anlatın . Lütfen doktorunuzdan hiçbir şeyi saklamayın... Evet bu konuda dinde de ilim sahibi alimler var. bundan eminim ama siz siz olun böyle fısıltı halinde olmayan sesler duyuyorsanız. Kendinizi farklı bir varlık hissediyorsanız , olmayan görüntüler görmeye başladıysanız mutlaka ruh ve sinir hastalıkları bölümünden destek isteyin. Garanti olsun diye siz hem bilimsel hemde dinsel destek isteyin.

Bazen yoğun stres ve duygusal gerilim ,endişe, korku yaşadığımızda ve manevi eksikliğimiz olduğunda bu tip psikolojik sorunlar olabiliyor...Beden arzınızı temiz tutun, cenabet Gezmeyin ,uyumayin!!Akıl, idrak iradenizin hakkını verin...

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..
Vesvese, evham, stress ile cinler alemine KAPI aralamayin
Yüce Rabbim sizlere şifa versin... sevgiler ve saygılar,selametle..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba uyku durum bozukluğu yaşıyor olmayasınız, olan kalbimize oluyor, bende uyuyamadığım zamanlar uykuya tam dalmak üzereyken , tuhaf hayaller uyur uyanık seyredip, çılgınca çarpan bir kalple uyanıyorum. Sonra kendime zulm ettiğimi anlıyor ve normal yaşamaya çalışıyorum.

Üst Alt