Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yeni Yıla Girerken
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 98462" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Geçen yılı uğurlayıp yeni yıla girerken ALLAH (cc)'a hamd edin. ömrünüzden giden 1 yılı kazasız belasız bitirdiğiniz için şükr edin...!</span></p><p><span style="color: Black">Yeni yıl, bizlere hoş geldin, sefalar ,selamet, huzur ,birlik, beraberlik sevgiler getirirsin inşaAllah.. </span></p><p><span style="color: Black">Geçen yıl çektiğimiz sıkıntıları ve acıları, Yaptığımız hataları ve kırgınlıkları, Harcadığımız ,istifade edemediğimiz fırsatları, imkanları unutun artık..! </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Geçen geçmiş şimdi sadece geleceğe konsantre olun ;Yeni yıl yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat demek..!! önce sağlık, sonra huzur,,sorumluluk ve haddini bildikten sonra zaten arkasından gelir mutluluk........</span></p><p><span style="color: Black">Yeni Yıl, yeni bir başlangıç, geçmişin yüklerini geride bırakıp, umutla ilerlemek için güzel bir fırsat olduğu unutulmamalı........ </span></p><p><span style="color: Black">YENİ YILA YENİ BİRİ OLARAK GİRİN!...hepimizin zihinsel ve bedensel ,ruhsal, akli bir arınmaya ihtiyacı var. </span></p><p><span style="color: Black">Kimse geçmişe gidip, yeni bir başlangıç yapamaz; ama BUGÜN başlayıp, yeni bir son yazabilir.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Her yeni yıla girerken farklı heyecanlar yaşanır. Kimi bir yaş daha büyümenin, kimi de benim gibi bir yaş daha yaşlanmanın hüznünü yaşar. </span></p><p><span style="color: Black">Çocuklar ve gençler daha çok bir yaş daha büyümenin heyecanını yaşarlar. Onlar henüz ömürlerinin baharındadırlar. İçleri heyecan doludur. Sorumlukları yoktur. Hayatın yükü omuzlarına binmemiştir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yaşlılar, ölüme bir adım daha yaklaşmanın hüznünü yaşarlar. Ömür sayfalarından bir yaprak daha kopmuştur.Aslında her yeni yıl ömür sayfasından bir yaprağın daha kopması demektir. Bu yönüyle yeni yıllar, çok yönlü bir muhasebe yapmanın birer fırsatları olarak algılanmalı, geçmişin muhasebesine vesile kılınmalıdır.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">İnsanın sahip olduğu en kıymetli değerlerden biri zamandır. Geçen anlar bir daha geri gelmiyor,Hayat su gibi akıp gidiyor. Ahiret hayatı ise bizi bekliyor....! </span></p><p><span style="color: Black">Ne Ekersek, Onu Biçiyoruz ... </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Bu gün yeni bir seneye giriyoruz.Bu yeni senede,lânetlenmiş şeytandan ve yardımcılarından beni koru..devamlı beni kötülüğe teşvike den nefsimden beni benden ,beni öfkemden, kibirimden koru Rabbim..Ve Senden,beni Sana yakşaltıracak işlerle meşgul olmam konusunda bana yardımcı ol Ey celal ve ikram sahib Allah’ım....</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 98462, member: 1049"] [COLOR="Black"]Geçen yılı uğurlayıp yeni yıla girerken ALLAH (cc)'a hamd edin. ömrünüzden giden 1 yılı kazasız belasız bitirdiğiniz için şükr edin...! Yeni yıl, bizlere hoş geldin, sefalar ,selamet, huzur ,birlik, beraberlik sevgiler getirirsin inşaAllah.. Geçen yıl çektiğimiz sıkıntıları ve acıları, Yaptığımız hataları ve kırgınlıkları, Harcadığımız ,istifade edemediğimiz fırsatları, imkanları unutun artık..! Geçen geçmiş şimdi sadece geleceğe konsantre olun ;Yeni yıl yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat demek..!! önce sağlık, sonra huzur,,sorumluluk ve haddini bildikten sonra zaten arkasından gelir mutluluk........ Yeni Yıl, yeni bir başlangıç, geçmişin yüklerini geride bırakıp, umutla ilerlemek için güzel bir fırsat olduğu unutulmamalı........ YENİ YILA YENİ BİRİ OLARAK GİRİN!...hepimizin zihinsel ve bedensel ,ruhsal, akli bir arınmaya ihtiyacı var. Kimse geçmişe gidip, yeni bir başlangıç yapamaz; ama BUGÜN başlayıp, yeni bir son yazabilir. Her yeni yıla girerken farklı heyecanlar yaşanır. Kimi bir yaş daha büyümenin, kimi de benim gibi bir yaş daha yaşlanmanın hüznünü yaşar. Çocuklar ve gençler daha çok bir yaş daha büyümenin heyecanını yaşarlar. Onlar henüz ömürlerinin baharındadırlar. İçleri heyecan doludur. Sorumlukları yoktur. Hayatın yükü omuzlarına binmemiştir.. Yaşlılar, ölüme bir adım daha yaklaşmanın hüznünü yaşarlar. Ömür sayfalarından bir yaprak daha kopmuştur.Aslında her yeni yıl ömür sayfasından bir yaprağın daha kopması demektir. Bu yönüyle yeni yıllar, çok yönlü bir muhasebe yapmanın birer fırsatları olarak algılanmalı, geçmişin muhasebesine vesile kılınmalıdır. İnsanın sahip olduğu en kıymetli değerlerden biri zamandır. Geçen anlar bir daha geri gelmiyor,Hayat su gibi akıp gidiyor. Ahiret hayatı ise bizi bekliyor....! Ne Ekersek, Onu Biçiyoruz ... Bu gün yeni bir seneye giriyoruz.Bu yeni senede,lânetlenmiş şeytandan ve yardımcılarından beni koru..devamlı beni kötülüğe teşvike den nefsimden beni benden ,beni öfkemden, kibirimden koru Rabbim..Ve Senden,beni Sana yakşaltıracak işlerle meşgul olmam konusunda bana yardımcı ol Ey celal ve ikram sahib Allah’ım....[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yeni Yıla Girerken
Alt