Yeni Yıla Girerken

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bismillahirrahmannirrahim
YENİ bir yılın kapısındayız...Yeni yıl yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat ! · Kendimizi yenileyelim..düzeltelim,güzeleştirelim..

Bugün 365 sayfalık bi kitabın ilk sayfası...inşaAllah bu yeni hayat kitabıma hayırla, güzellikler, iyilikler, insanca olmak ile başlamak ve bitirmek niyettindeyim..
Niyeti hayr olanın akibeti de hayr olur...
Davranışlarınız güzel olsun çünkü davranışları güzel olanin Kader-i de güzel olur

Herkesin hayatı ve seçimleri kendi yaşam yolunun, deneyimlerinin bir parçası ve kaderidir!! Herkes Kendi Kaderini Yaşar...
Bizim öncelikli görevimiz, kendimize ve kendi gelişimimize odaklanmaktır. Kendimizden başka hiç kimse bizi ileriye götüremez.Biz sadece, kendi hayatımızdan ve gelişimimizden sorumluyuz...

Başkalarından değil de, sadece Rabbimden ve RAbbimin izni ile kendimden bir şeyler bekleyerek daha iyi bir hayat yaşayabiliyorum...mevlâ görelim neyler.neylerse güzel eyler..gönlünüzü ferah tutun kardeşim hayırlı sağlıklı günler dilerim..selametle..

acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Geçen yılı uğurlayıp yeni yıla girerken ALLAH (cc)'a hamd edin. ömrünüzden giden 1 yılı kazasız belasız bitirdiğiniz için şükr edin...!
Yeni yıl, bizlere hoş geldin, sefalar ,selamet, huzur ,birlik, beraberlik sevgiler getirirsin inşaAllah..
Geçen yıl çektiğimiz sıkıntıları ve acıları, Yaptığımız hataları ve kırgınlıkları, Harcadığımız ,istifade edemediğimiz fırsatları, imkanları unutun artık..!

Geçen geçmiş şimdi sadece geleceğe konsantre olun ;Yeni yıl yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat demek..!! önce sağlık, sonra huzur,,sorumluluk ve haddini bildikten sonra zaten arkasından gelir mutluluk........
Yeni Yıl, yeni bir başlangıç, geçmişin yüklerini geride bırakıp, umutla ilerlemek için güzel bir fırsat olduğu unutulmamalı........
YENİ YILA YENİ BİRİ OLARAK GİRİN!...hepimizin zihinsel ve bedensel ,ruhsal, akli bir arınmaya ihtiyacı var.
Kimse geçmişe gidip, yeni bir başlangıç yapamaz; ama BUGÜN başlayıp, yeni bir son yazabilir.

Her yeni yıla girerken farklı heyecanlar yaşanır. Kimi bir yaş daha büyümenin, kimi de benim gibi bir yaş daha yaşlanmanın hüznünü yaşar.
Çocuklar ve gençler daha çok bir yaş daha büyümenin heyecanını yaşarlar. Onlar henüz ömürlerinin baharındadırlar. İçleri heyecan doludur. Sorumlukları yoktur. Hayatın yükü omuzlarına binmemiştir..

Yaşlılar, ölüme bir adım daha yaklaşmanın hüznünü yaşarlar. Ömür sayfalarından bir yaprak daha kopmuştur.Aslında her yeni yıl ömür sayfasından bir yaprağın daha kopması demektir. Bu yönüyle yeni yıllar, çok yönlü bir muhasebe yapmanın birer fırsatları olarak algılanmalı, geçmişin muhasebesine vesile kılınmalıdır.

İnsanın sahip olduğu en kıymetli değerlerden biri zamandır. Geçen anlar bir daha geri gelmiyor,Hayat su gibi akıp gidiyor. Ahiret hayatı ise bizi bekliyor....!
Ne Ekersek, Onu Biçiyoruz ...

Bu gün yeni bir seneye giriyoruz.Bu yeni senede,lânetlenmiş şeytandan ve yardımcılarından beni koru..devamlı beni kötülüğe teşvike den nefsimden beni benden ,beni öfkemden, kibirimden koru Rabbim..Ve Senden,beni Sana yakşaltıracak işlerle meşgul olmam konusunda bana yardımcı ol Ey celal ve ikram sahib Allah’ım....

Üst Alt