Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Yeni müslüman oluyorum dualarınızı istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="saklı" data-source="post: 86513" data-attributes="member: 8111"><p>Ve aleykümSelam ne mutlu size lakin bana vesvese gibi geldi söyledikleriniz. şeytan elbetteki daha çok uğraşacak iman ettiğiniz için kafanızını karıştıran düşüncelerin bir çoğu vesvesedendir, öyle bir konuşurki kendi konuşmanız sanarsınız. çoğumuzun başında var bu, şeytanın felsefesi çoktur, o tarz sitelerden uzak durun, zikredin Allahı cc bol bol zikir nurdur. kaçar aklınız zikirde olmazsa, şeytan hormunu kalbinize salar karıştırır durur. Allaha cc yönelmeye çalışın, ibadetlerinizi ihlasla yapmaya çalışın ve bilinki o size kafi gelir, yardımeder, anlayacağınız şekilde karşınıza çıkartır.</p><p></p><p>" HasbiyAllahü lâ ilâhe illâ hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-Azîm " 7 kez sabah akşam okuyun bu dua öyle tesirliki dilden 7 kez okusanız kalben başka şeylere güvenseniz bile ne derdiniz varsa Allah cc kafidir.</p><p></p><p>[YOUTUBE]xdkHg9GkW8s [/YOUTUBE]</p><p></p><p>izlemek isterseniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saklı, post: 86513, member: 8111"] Ve aleykümSelam ne mutlu size lakin bana vesvese gibi geldi söyledikleriniz. şeytan elbetteki daha çok uğraşacak iman ettiğiniz için kafanızını karıştıran düşüncelerin bir çoğu vesvesedendir, öyle bir konuşurki kendi konuşmanız sanarsınız. çoğumuzun başında var bu, şeytanın felsefesi çoktur, o tarz sitelerden uzak durun, zikredin Allahı cc bol bol zikir nurdur. kaçar aklınız zikirde olmazsa, şeytan hormunu kalbinize salar karıştırır durur. Allaha cc yönelmeye çalışın, ibadetlerinizi ihlasla yapmaya çalışın ve bilinki o size kafi gelir, yardımeder, anlayacağınız şekilde karşınıza çıkartır. " HasbiyAllahü lâ ilâhe illâ hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-Azîm " 7 kez sabah akşam okuyun bu dua öyle tesirliki dilden 7 kez okusanız kalben başka şeylere güvenseniz bile ne derdiniz varsa Allah cc kafidir. [YOUTUBE]xdkHg9GkW8s [/YOUTUBE] izlemek isterseniz. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Yeni müslüman oluyorum dualarınızı istiyorum
Alt