Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Yeni müslüman oluyorum dualarınızı istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hümeyra" data-source="post: 85971" data-attributes="member: 6397"><p>Selamün aleyküm Hayırlı sabahlar dostlar;dün akşam tevaffuk ki önüme Amerikalı bir papazın Müslüman oluşuna dair video geldi buna benzer çok örnekler varmış biraz dolaştım da internet de şimdi Müslümanım diyenlere taş çıkaracak kadar güzel İslamı yaşayan rahip'in hikayesi...</p><p>Orada anlattığı bir şey var idi:''namaz kılan birini seyrettim bir insan iki büklüm olup alnı yerde Rabbi ile konuşuyor.Ben ise her şükran günün de konuşma hazırlarım konuşmak nasip olmaz ,sonra tenha sadece Allah ve benim olacağım bir yer buldum yere karton serdim ve secde de tek söylediğim ''Ya Allah bana doğru yolu göster''sonra başımı kaldırınca melekler inmedi,büyük işaret yoktu, aynı ıssız Teksas'tı ama içimde bazı değişiklikler oldu ve anladım ki problem benim içimdeydi.''</p><p>Papazın hikayesi daha detaylı ve tevaffuklar ve gözle görülmeyen kula mucize olaylarla dolu daha doğrusu Allah cc sevdiği kula nasıl hidayet verdiği, hatta orada topluca hidayete erenlerin hikayesi var.</p><p>Benim kendi hikayem de böyle 360 derece ters yöne döndüm halimle düşüncemle fikrimle, zikrimle...</p><p>Müslümanım diyen bir insana bana göre verilecek iki nimetten biri Allah cc ''Ben bilinmek istedim ve kullarımı yarattım ''isteğini bize bildirmesi ,dünya insan dolu, ülkemizde Müslümanım deyip Müslümanlıktan bir haber gezenleri görüyoruz,dünyada sayısını bilmediğim Hristiyan ,Yahudi var Allah'a şirk koşarak nasipsizler,daha nice hiç haberdar olmayanlar var. Müslümanlar ise azınlıkta ve Allah cc beni ve mümin kardeşlerimi o kendini gerçek anlamda bildirdiği azınlığın içine almış olması en büyük iki nimetin birincisi diğeri ise ahirette cemali ile şereflenmek Rabbim cümlemize nasip etsin duası ile Allah cc emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hümeyra, post: 85971, member: 6397"] Selamün aleyküm Hayırlı sabahlar dostlar;dün akşam tevaffuk ki önüme Amerikalı bir papazın Müslüman oluşuna dair video geldi buna benzer çok örnekler varmış biraz dolaştım da internet de şimdi Müslümanım diyenlere taş çıkaracak kadar güzel İslamı yaşayan rahip'in hikayesi... Orada anlattığı bir şey var idi:''namaz kılan birini seyrettim bir insan iki büklüm olup alnı yerde Rabbi ile konuşuyor.Ben ise her şükran günün de konuşma hazırlarım konuşmak nasip olmaz ,sonra tenha sadece Allah ve benim olacağım bir yer buldum yere karton serdim ve secde de tek söylediğim ''Ya Allah bana doğru yolu göster''sonra başımı kaldırınca melekler inmedi,büyük işaret yoktu, aynı ıssız Teksas'tı ama içimde bazı değişiklikler oldu ve anladım ki problem benim içimdeydi.'' Papazın hikayesi daha detaylı ve tevaffuklar ve gözle görülmeyen kula mucize olaylarla dolu daha doğrusu Allah cc sevdiği kula nasıl hidayet verdiği, hatta orada topluca hidayete erenlerin hikayesi var. Benim kendi hikayem de böyle 360 derece ters yöne döndüm halimle düşüncemle fikrimle, zikrimle... Müslümanım diyen bir insana bana göre verilecek iki nimetten biri Allah cc ''Ben bilinmek istedim ve kullarımı yarattım ''isteğini bize bildirmesi ,dünya insan dolu, ülkemizde Müslümanım deyip Müslümanlıktan bir haber gezenleri görüyoruz,dünyada sayısını bilmediğim Hristiyan ,Yahudi var Allah'a şirk koşarak nasipsizler,daha nice hiç haberdar olmayanlar var. Müslümanlar ise azınlıkta ve Allah cc beni ve mümin kardeşlerimi o kendini gerçek anlamda bildirdiği azınlığın içine almış olması en büyük iki nimetin birincisi diğeri ise ahirette cemali ile şereflenmek Rabbim cümlemize nasip etsin duası ile Allah cc emanet olun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Duyurular Tebrik ve Kutlamalar
Üyelerimizden istekler - duyurular ve sorular
Yeni müslüman oluyorum dualarınızı istiyorum
Alt