Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Yayla Çorbası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 9110" data-attributes="member: 376"><p><strong></strong></p><p><strong>YAYLA ÇORBASI TARİFİ</strong></p><p> <strong></strong></p><p> <strong>½ su bardağı pirinç</strong></p><p> <strong>3 su bardağı et suyu veya su</strong></p><p> <strong>3 su bardağı su</strong></p><p> <strong>1 su bardağı yoğurt</strong></p><p> <strong>½ su bardağı un</strong></p><p> <strong>1 adet yumurta sarısı</strong></p><p> <strong>1 yemek kaşığı soya yağı</strong></p><p> <strong>1 tutam nane</strong></p><p> <strong>tuz</strong></p><p> <strong>karabiber</strong></p><p><strong>Yapılışı Bir tencerede et suyunu kaynatın. Kaynamaya başlayınca pirinci ilave edip karıştırın. Ayrı bir kapta un, yoğurt ve yumurta sarısını iyice çırpın.</strong></p><p> <strong></strong></p><p><strong>Kaynayan pirinçli et suyunun içine hazırlamış olduğunuz terbiyeyi döküp iyice karıştırın. Bir tavada soya yağında naneyi yakıp çorbanın üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın. </strong></p><p> <strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 9110, member: 376"] [B] YAYLA ÇORBASI TARİFİ ½ su bardağı pirinç 3 su bardağı et suyu veya su 3 su bardağı su 1 su bardağı yoğurt ½ su bardağı un 1 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı soya yağı 1 tutam nane tuz karabiber Yapılışı Bir tencerede et suyunu kaynatın. Kaynamaya başlayınca pirinci ilave edip karıştırın. Ayrı bir kapta un, yoğurt ve yumurta sarısını iyice çırpın. Kaynayan pirinçli et suyunun içine hazırlamış olduğunuz terbiyeyi döküp iyice karıştırın. Bir tavada soya yağında naneyi yakıp çorbanın üzerine dökün. Sıcak olarak servis yapın. [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çorbalar
Yayla Çorbası
Üst
Alt