Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yasin okunduktan sonra yapilan bağişlama duasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 68374" data-attributes="member: 1049"><p><u>Yasin Suresini </u>okuduktan sonra yapılacak duayı inşaallah Rabbimiz kabuk edilecek dualar arasına alır..</p><p>Yasin Suresinin ayrı bir manevi huzur veren bir havası var !</p><p>her Gece rahmetli Annem,Babam ve sevdiklerim icin Yasin okuduktan sonra icimden geldigi gibi hickiriklar ile yuregimin sesi ile dualar eder,</p><p>onlarin ve kendimin Günahlarımızın Rahmetinle af ve mağfiret eyle diye yurekten Dua ederim..</p><p>Kendimi kendim en iyi biliyorum.. gunahlarimi, hatalarimi, vicdanimdaki agirligi, ibadetteki eksiklerimi, dile getirir!!</p><p>Rabbimin Rahman ve rahim sifatlari icin adeta dilenirim..</p><p>sonrada kardeslerim, butun ummeti muhamed ve icin mazlum, yetim, zor durumda olan kardeslerim aklima gelir aglarim..</p><p>sonrada tabiki cocuklarim Yarrabi HAYIRLi, veli salih kullar olmalari icin de ayrica dualar ederim..</p><p>evet Cok guzel Dua kitaplarinda dualar var.. onlari Yazanlardan Allah RAZI olsun ama o benim duam degil ki</p><p>Onlar belkide kendileri icin iclerinden geldigi gibi Dua edip yazmislar.. benim derdim,icinde bulundugum durum,</p><p>mekan ve ruh halim cook farkli.. oldugu icin..zaten gece dua ederken Ay isiginda O dua kitaplarini okuyamam ki..</p><p>Allah cc. cumlemizin dua ve dileklerimizi kabul etsin amin...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 68374, member: 1049"] [U]Yasin Suresini [/U]okuduktan sonra yapılacak duayı inşaallah Rabbimiz kabuk edilecek dualar arasına alır.. Yasin Suresinin ayrı bir manevi huzur veren bir havası var ! her Gece rahmetli Annem,Babam ve sevdiklerim icin Yasin okuduktan sonra icimden geldigi gibi hickiriklar ile yuregimin sesi ile dualar eder, onlarin ve kendimin Günahlarımızın Rahmetinle af ve mağfiret eyle diye yurekten Dua ederim.. Kendimi kendim en iyi biliyorum.. gunahlarimi, hatalarimi, vicdanimdaki agirligi, ibadetteki eksiklerimi, dile getirir!! Rabbimin Rahman ve rahim sifatlari icin adeta dilenirim.. sonrada kardeslerim, butun ummeti muhamed ve icin mazlum, yetim, zor durumda olan kardeslerim aklima gelir aglarim.. sonrada tabiki cocuklarim Yarrabi HAYIRLi, veli salih kullar olmalari icin de ayrica dualar ederim.. evet Cok guzel Dua kitaplarinda dualar var.. onlari Yazanlardan Allah RAZI olsun ama o benim duam degil ki Onlar belkide kendileri icin iclerinden geldigi gibi Dua edip yazmislar.. benim derdim,icinde bulundugum durum, mekan ve ruh halim cook farkli.. oldugu icin..zaten gece dua ederken Ay isiginda O dua kitaplarini okuyamam ki.. Allah cc. cumlemizin dua ve dileklerimizi kabul etsin amin... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yasin okunduktan sonra yapilan bağişlama duasi
Alt