Yargısız infaz....

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
İnsanoğlu o kadar gariptir ki; aslında özünde iyidir, lakin yaşanmışlıklardır insanı bu hale koyan....ilginç::.

Bir şeyin zahiri bir de batıni yönü vardır der ablam, doğru der karşıdan davulun sesi; ya "hoş" ya da "boş" geliyor!...

Kişi 'nin o an ki, ruh hali ne yöndeyse ona göre hareket eder, bu onun sözlerinden tutun da davranışlarına kadar her haline dönüşür artık buna kendisi de engel olamaz... xxzzl..

Çünkü, yaşadıklarımızın rehavetine kapılıp; farkında olmadan hem kendimize hem de çevremize negatif enerji yaymaya devam ediyoruz... msum..
Bu durumda yapılaması gereken tek şey; kendi vaziyetine dışardan bakabilmek! En mühim olan şey ! dfr5..

Birde genelde Türk toplumu olarak bizde şu algı var;(kadınlar arasında daha yaygındır bu) yoldan geçen bir kişinin halinden bile bir yorum yapılabilir.. Aslında o insan özünde çok iyi niyetli, kişilik sahibi, son derece insancıl bir kişi olabilir...

Dış görünüş her daim yanıltır vesselam..

O insanı tanımak için onunla vakit geçirmektir aslolan...
Velhasıl kelam, bizim toplumumuzun kanayan yarasından biri de budur; Yargısız infaz...cddvb..

Allah herkesin gönlüne göre versin her şeyi....duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yaşadığımız bir yargısız infaz daha ...
Gülü herkes sever, önemli olan kaktüsü sevebilmek....

tozduman

Moderatör
Moderatör
Bugünden beri boş vaktimde tam yazacağım tel kapanıyor tam yazacağım klavye bozuluyor.
Tam yazacağım bu kez kesin, yaşlı bir hanım beni sokakta durdurup ağaçları ne kadar sevdiğini anlatıyor. En sonunda yazmayayim Allahım dedim. Surekli Allaha bana hayırlı şeyler yaptır diye dua ediyorum. Hayirli işler yapayım hayırlı konuşmalar yapayım Diye.
Evet konu neydi.
YARGISIZ INFAZ !
Evet yargısız infaz.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Siz görenler olarak hadiseyi o şekilde ifade edersiniz. Doğrudur. Bir de hadisenin içindekiler vardır, onlara gördüklerinizi anlatamazsınız. İnanmazlar, inanmak istemezler. İnfazlarına müdavim olurlar.

Üst Alt