Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yardim Lutfen..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 18786" data-attributes="member: 1049"><p style="text-align: center"><span style="color: black">Çok akıllı olamadım hiç...bir zaman.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">hep Yanlış oyunlar oynadım.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">ya da yanlış oyuncular..sectim.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">Kulağımdan hic kupe eksik olmadı.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">Sürüden ayrılan koyunları hep sevdim..</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">Bir de kendi bacağından asılmayanları.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">Kendimle yaşadım en büyük kavgalarımı..</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">İçimdeki çocuklar tahterevalli oynadı hayatla; </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">hep bir asagi bir yukari ciktim..</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">baskalari yazdi O oynadi</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">ben caresizce sadece seyrettim..</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">anlamayana anlamayı ..anlatmayi hic bir zaman beceremedim..</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: black">ya ben hep eksik kaldim.. yada karsimdaki..hep fazla geldi..Velhasil...hy..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 18786, member: 1049"] [CENTER][COLOR=black]Çok akıllı olamadım hiç...bir zaman.[/COLOR] [COLOR=black]hep Yanlış oyunlar oynadım.[/COLOR] [COLOR=black]ya da yanlış oyuncular..sectim.[/COLOR] [COLOR=black]Kulağımdan hic kupe eksik olmadı.[/COLOR] [COLOR=black]Sürüden ayrılan koyunları hep sevdim..[/COLOR] [COLOR=black]Bir de kendi bacağından asılmayanları.[/COLOR] [COLOR=black]Kendimle yaşadım en büyük kavgalarımı..[/COLOR] [COLOR=black]İçimdeki çocuklar tahterevalli oynadı hayatla; [/COLOR] [COLOR=black]hep bir asagi bir yukari ciktim..[/COLOR] [COLOR=black]baskalari yazdi O oynadi[/COLOR] [COLOR=black]ben caresizce sadece seyrettim..[/COLOR] [COLOR=black]anlamayana anlamayı ..anlatmayi hic bir zaman beceremedim..[/COLOR] [COLOR=black]ya ben hep eksik kaldim.. yada karsimdaki..hep fazla geldi..Velhasil...hy..[/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Yardim Lutfen..
Alt