Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yardım Etmeye Var mısınız ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 77208" data-attributes="member: 2"><p>Aleykümselam, Nasıl bir anlayıştasın anlamak mümkün değil. Ya islamı bilmiyoruz, ya anlamıyoruz! Sen resmen insanları hırsızlığa, dolandırıcılığa, kandırmaya, aldatmaya teşvik ediyorsun, bir de buna sevap diyorsun!!! Kendine gel hemşerim!!! Sahte tıklamalarla gelir elde etmek haramdır haram!!! insanlara yaptırmaya çalıştığın şey sevap değildir. Aksine bunu yaparsan kendin ve bu işi yaptırmaya çalıştığın insanlar kul hakkı yemiş olacaksınız. Bilgisayar işinden anlıyorsun madem bunu bilmen gerekir. Kanal oluşturup, buradan sahte ve doğal olmayan tıklamalarla reklam geliri elde etmek hem suçtur hem de haramdır. Tıklamalar doğal olmak zorunda. Bu aynen zengin birinin malını çalıp, sonra onu fakir birine verip bundan sevap beklemeye benzer. Hem sana kanal açma imkanı tanıyan şirketi, hem senin kanalında reklamı dönen reklamverenleri bir çeşit kandırmak, dolandırmaktır bu. Orada reklamverenler, para ödüyorlar, kendi ürünlerinin satılması, kendilerini tanıtmak için. Sen reklamı tıklattıkça reklamveren, kendi tanıtımını yaptığını veya ürünü ile ilgilenen birileri olduğunu sanıyor ve reklamına tıklandığı için şirkete para ödüyor. Şirket bu paradan bir kısımda sana veriyor. Bir düşün bakalım, sen bir iş sahibi olsan işlerini geliştirmek, tanıtım yapmak için çeşitli yerlere reklam versen ve senin reklamların bu şekilde sahte tıklamalar alsa, bu tıklamalar için sen şirkete para ödemek zorunda olsan, bunu istermiydin?</p><p></p><p>Madem faydalı olmak istiyorsun, kanalını açarsın isteyen gelir, ilgisini çeken reklam olursa kendi isteğiyle tıklarsa tıklar. Sen benim reklamlarına tıklayın dediğin zaman kaybedersin. Hele ki bu işi yardım gibi bir sebebe dayandırmak vebal almak olur! Dikkat et!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 77208, member: 2"] Aleykümselam, Nasıl bir anlayıştasın anlamak mümkün değil. Ya islamı bilmiyoruz, ya anlamıyoruz! Sen resmen insanları hırsızlığa, dolandırıcılığa, kandırmaya, aldatmaya teşvik ediyorsun, bir de buna sevap diyorsun!!! Kendine gel hemşerim!!! Sahte tıklamalarla gelir elde etmek haramdır haram!!! insanlara yaptırmaya çalıştığın şey sevap değildir. Aksine bunu yaparsan kendin ve bu işi yaptırmaya çalıştığın insanlar kul hakkı yemiş olacaksınız. Bilgisayar işinden anlıyorsun madem bunu bilmen gerekir. Kanal oluşturup, buradan sahte ve doğal olmayan tıklamalarla reklam geliri elde etmek hem suçtur hem de haramdır. Tıklamalar doğal olmak zorunda. Bu aynen zengin birinin malını çalıp, sonra onu fakir birine verip bundan sevap beklemeye benzer. Hem sana kanal açma imkanı tanıyan şirketi, hem senin kanalında reklamı dönen reklamverenleri bir çeşit kandırmak, dolandırmaktır bu. Orada reklamverenler, para ödüyorlar, kendi ürünlerinin satılması, kendilerini tanıtmak için. Sen reklamı tıklattıkça reklamveren, kendi tanıtımını yaptığını veya ürünü ile ilgilenen birileri olduğunu sanıyor ve reklamına tıklandığı için şirkete para ödüyor. Şirket bu paradan bir kısımda sana veriyor. Bir düşün bakalım, sen bir iş sahibi olsan işlerini geliştirmek, tanıtım yapmak için çeşitli yerlere reklam versen ve senin reklamların bu şekilde sahte tıklamalar alsa, bu tıklamalar için sen şirkete para ödemek zorunda olsan, bunu istermiydin? Madem faydalı olmak istiyorsun, kanalını açarsın isteyen gelir, ilgisini çeken reklam olursa kendi isteğiyle tıklarsa tıklar. Sen benim reklamlarına tıklayın dediğin zaman kaybedersin. Hele ki bu işi yardım gibi bir sebebe dayandırmak vebal almak olur! Dikkat et! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yardım Etmeye Var mısınız ?
Alt