Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yardım Etmeye Var mısınız ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="anima" data-source="post: 77205" data-attributes="member: 6212"><p>selamun aleykum</p><p></p><p>Filistin deki, kardeşlerimize namazlardan sonra dualarla destek oluyoruz ancak duanın samimi olması için fiili olarak yapılacak bir şey varsa yapılması gerekir. Ben bilgisayar işlerinden anladığım için ne yapabilirim diye düşündüm ve youtube da bir dini kanal açıp reklamlardan gelecek parayı filistine bağışlamaya karar verdim. Sizin de bu konuda el atmanızı rica etsem sevabına ortak olurmusunuz ? Hedefim en az 1000 kişi bulup ve o 1000 kişiye her gün belli aralıkla gün içerisinde 5 defa reklama tıklatmak. Eğer destek olursanız youtubenın türkiye erişimi açıldığın da kanalı yayına açacağım.</p><p></p><p>Toplanan para aramızda istişare sonucu filistine yardım götüren bir vakfa aktıralacaktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anima, post: 77205, member: 6212"] selamun aleykum Filistin deki, kardeşlerimize namazlardan sonra dualarla destek oluyoruz ancak duanın samimi olması için fiili olarak yapılacak bir şey varsa yapılması gerekir. Ben bilgisayar işlerinden anladığım için ne yapabilirim diye düşündüm ve youtube da bir dini kanal açıp reklamlardan gelecek parayı filistine bağışlamaya karar verdim. Sizin de bu konuda el atmanızı rica etsem sevabına ortak olurmusunuz ? Hedefim en az 1000 kişi bulup ve o 1000 kişiye her gün belli aralıkla gün içerisinde 5 defa reklama tıklatmak. Eğer destek olursanız youtubenın türkiye erişimi açıldığın da kanalı yayına açacağım. Toplanan para aramızda istişare sonucu filistine yardım götüren bir vakfa aktıralacaktır. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Yardım Etmeye Var mısınız ?
Alt