Yardım Etmeye Var mısınız ?

anima

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum

Filistin deki, kardeşlerimize namazlardan sonra dualarla destek oluyoruz ancak duanın samimi olması için fiili olarak yapılacak bir şey varsa yapılması gerekir. Ben bilgisayar işlerinden anladığım için ne yapabilirim diye düşündüm ve youtube da bir dini kanal açıp reklamlardan gelecek parayı filistine bağışlamaya karar verdim. Sizin de bu konuda el atmanızı rica etsem sevabına ortak olurmusunuz ? Hedefim en az 1000 kişi bulup ve o 1000 kişiye her gün belli aralıkla gün içerisinde 5 defa reklama tıklatmak. Eğer destek olursanız youtube’nın türkiye erişimi açıldığın da kanalı yayına açacağım.

Toplanan para aramızda istişare sonucu filistine yardım götüren bir vakfa aktıralacaktır.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, Nasıl bir anlayıştasın anlamak mümkün değil. Ya islamı bilmiyoruz, ya anlamıyoruz! Sen resmen insanları hırsızlığa, dolandırıcılığa, kandırmaya, aldatmaya teşvik ediyorsun, bir de buna sevap diyorsun!!! Kendine gel hemşerim!!! Sahte tıklamalarla gelir elde etmek haramdır haram!!! insanlara yaptırmaya çalıştığın şey sevap değildir. Aksine bunu yaparsan kendin ve bu işi yaptırmaya çalıştığın insanlar kul hakkı yemiş olacaksınız. Bilgisayar işinden anlıyorsun madem bunu bilmen gerekir. Kanal oluşturup, buradan sahte ve doğal olmayan tıklamalarla reklam geliri elde etmek hem suçtur hem de haramdır. Tıklamalar doğal olmak zorunda. Bu aynen zengin birinin malını çalıp, sonra onu fakir birine verip bundan sevap beklemeye benzer. Hem sana kanal açma imkanı tanıyan şirketi, hem senin kanalında reklamı dönen reklamverenleri bir çeşit kandırmak, dolandırmaktır bu. Orada reklamverenler, para ödüyorlar, kendi ürünlerinin satılması, kendilerini tanıtmak için. Sen reklamı tıklattıkça reklamveren, kendi tanıtımını yaptığını veya ürünü ile ilgilenen birileri olduğunu sanıyor ve reklamına tıklandığı için şirkete para ödüyor. Şirket bu paradan bir kısımda sana veriyor. Bir düşün bakalım, sen bir iş sahibi olsan işlerini geliştirmek, tanıtım yapmak için çeşitli yerlere reklam versen ve senin reklamların bu şekilde sahte tıklamalar alsa, bu tıklamalar için sen şirkete para ödemek zorunda olsan, bunu istermiydin?

Madem faydalı olmak istiyorsun, kanalını açarsın isteyen gelir, ilgisini çeken reklam olursa kendi isteğiyle tıklarsa tıklar. Sen benim reklamlarına tıklayın dediğin zaman kaybedersin. Hele ki bu işi yardım gibi bir sebebe dayandırmak vebal almak olur! Dikkat et!

Üst Alt