Harabe, Yıkık dökük Yüreğime gelen,Yaban Gülüne selam olsun..Hoş geldin gönül evime, Yarali virane Yüreğime hoş geldin .
Hepimizin yüreğinden geçip te bazen dile dökemediğimiz ACI duygular vardır...Korkular, hüzünler,yaşanmmamış Hayatlar vardir..
dile dökemediklerimizi içimizde SIR gibi EMANET gibi tutar bir gün dolup taşdığında..Bir Gönül Dostuna bir gonul dostuna içimizdekini akıtırız
Geç kalınmış bir dost geldi, durdu kapımda. İçeri davet ettim onu. Sıcacıktı gülüşü, yuregi ve gözleri. Yaza hasret kalmış bir yürek çırpıntısı taşırken, tam zamanında gelmişti dünyama.
Beklenen miydi o, yoksa ben aranan mıydım? Yollar, kader kesişti... yeni bir dost gonulhane olmak, yoktu hiç aklımda.
Beklemiş miydim? gurbet halimle nerelerde yaşamıştım ben? Hangi ellerde dolanmıştım dünyayı? Hangi gözler değmişti satırlarıma? Hatırlamıyorum.
Bir yerlerden geldim, neresi olduğunu bilmediğim. Yaşadım, üşüdüm, ağladım. Güldüm zaman zaman. Eksiklerimle, özlediklerimle...
bazen de bitmeyecek sandığım aci ve Gönül SIZI m ile..
tam pes etmişken yetiştin aslında yüreğime , tam da hayattan artık ne beklenebilirki derken geldin kalbime yerleştin... Yaban Gülü
Hissedebiliyormusun.. yüregimi Yaban güLüm Acaba sen de düşünüyormusun,ağLıyormusun benim gibi ?
sana kavusamadan göcücem bu dünyadan biliyorum Yaban gülümm.. biliyorum
sen ellerin olacaksinn..ve Sana hep hasret kalacağim..her seye kaldiğim gibi...
Senn yoksun Sen gibi bir baskasini seve bilirmiyim?..
Hic sevmedim kimseyi Seni sevdiğim kadar.. yüregim yanmadi hic bu kadar!
cok yanlizim!eksiğim.. seninle Sol tarafimin bir yarimin bir yarisi gitti..Yıkık dökük Yüreğime hoş geldin ve Elveda...
Yaban Gülüm