Selamün aleyküm gönül dostum,hani dersin ya sen ''herkes kabı kadar alır'' diye bende ne hikmetse bu günlerde geçmişte yaşadığım acılarla ve o acılar için kendimle kavgadayım her duyduğum nasihatte acılarım ve kendime ektiklerim ve sonun da biçtiklerimle boğuşuyorum...
Üstteki yazında da yine bana ışık tutmuşsun Allah cc razı olsun ,bu açıdan görmemiştim yaşadıklarımı ve malesef yanlış yerde yanlış insan denklemiyle başlamışım her şeye

Şu mübarek Zilhiccenin on günlerinde İslam alimleri sıkı sıkı tembihler,nasihatler veriyorlar. Allah cc onlardan da sonsuz razı olsun ,sizden de gönül dostum inşallah hayırla Allah cc rızasına erecek şekilde cümle sıkıntılarımızdan ümmeti Muhammedin kurtulması hidayete ermemiz af ve afiyetle kulluğumuza sıkı sıkı sarılmamız duasındayım inşallah dersimi almışımdır yoluma yarıda kalan yerden devam edebilmek çok çok yollar dağlar engeller aşabilmek duası niyetindeyim hayıra gıpta edip şerden Allah cc merhamet ve Rahmetine sığınıyorum....
Yanlış yerde doğru şeyler ,doğru kişi yanlış yerde aranmaz ,doğru kişiyi bulmak için doğru yere bakacaksın VELVELHÂSIL KELÂM..!!!
Uzun zaman önce sadece Allah cc işlerimi havale edip kendi gücümün hiç bir şeye yetmediğini ve aklımın ermediğini kabul ederek hayırlısını dilemenin dışına çıkmama kararı aldım ve bekliyorum hakkımda Rabbül alemin ne diyecek ne murat edecek diye.....