Hocam merhaba, ben erkek arkadaşımla evlenecektim fakat ayrı ev önerisinden dolayı onun ailesi tamamen karsı cıktı, benim ailemin, annemin bizim evliliğimize zarar getırecegını, mutlu olmayacagımızı soyledıler ve benim ailem kesinlikle onların düşündükleri gibi değiller ortada olmayan seylerı varmıs gıbı soyleyıp kendılerını o duruma ınandırdılar ve cocuklarına ya o kız ya da bız dedıler. Bende aılesını secmesını ıstedım ama cok uzuluyorum benı dınlemıyorlar, tepkılerı cok yuksek sevdıgım cocukta anne baba ahı almamak ıcın yanıma gelemıyor, bende zaten gonulsuz olsun ıstemıyorum, aılelerının yanlıs dusuncesı degıssın ıstıyorum ama elımden bırsey gelmıyor kendı aıleme de anlatamıyorum bu olayları caresiz kaldım. Sureklı Rabbıme dua edıyorum hayırlısıyla gercekler ortaya cıksın ıs tatlıya baglansın ıstıyorum. 5 yıla yakındır bu ınsanların ıcınde oldum, benı kızları gıbı sevıp gorduklerını soyledıler ama ılerde olabılecek ıhtımallerden dolayı somut olmayan gerceklere ınanarak bızı ayırdılar, benı dınlemeden sureklı dua edıyorum elımden gelen bu var sadece ne yapmam gerekıyor bana yardımcı olur musunuz.