Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yakarışımı Duy Yarab
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 5600" data-attributes="member: 3"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong>Ya Rab!</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Derd-i derunuma çare yok mudur?</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> bu dermansız derdin şifası yok mudur?</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> kapına geldim, mücrimim , ağzımla istigfar etmeye yüzüm yoktur</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Zira halim ateşteki İbrahim'den fenadır</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Balığın karnındaki Yunus İbnu Metta'dan zordur</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Yaralarım,Eyyubun yaralarından daha çoktur,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> derdim ten sevdasına düşüp kendini paralayan Züleyha'dan fazladır,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Kalbim Yusuf'tan ayrılan Yakup'tan daha yanıktır;</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Halim ;</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> kavminden dışlanan Lut'tan daha perişan</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Fravunun sarayındaki Asiye'den daha karışık</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Durumum; sevginden kavminden ayrılan Musa'dan daha ateşlidir</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Dünyam kuyudaki Yusuf'tan daha karanlık,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> bıçak altındaki İsmail gibi garibim</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> mihraptaki Zekeriyya gibi heyecanlı,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Mağaradaki iki arkadaşın ikincisi gibi telaşlı,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Kendi dilimle istemeye yüzüm yok bu sevgili kullarını aracı yapıyorum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> bilirim İbrahim gibi halil ve yumuşak kalpli değilim,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> ama ben de senin kulunum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Bana ateşi berd-u selam eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Yunus İbnu Metta'dan daha daha dehşetli bir haldeyim;zira benim hutum ebedi hayatımı sıkıyor,geleceğim onun gecesinden daha karanlıktır,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Ya Rab ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minazzalimiyn'' zalimlerden oldum ki ,takdis ederim Seni ki,beni Affeyle, sahil-i selamete çıkar</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Eyyub'dan daha çok yaralıyım, benimkiler manevi,onunkiler maddi</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> ne kadar acı da olsa katlanması,sonucu müjdeli</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Benim ahiretim yaralı,dua ediyorum Eyyub gibi''Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin'' Bu beni buldu,Sensin erhamurrahimin</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Züleyha gibi ten sevdasına düştüm</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Lakin anladım ki,herşey fani,entel Baki</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Ya Rab beni kendine kul kabul eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Ya Rab lutça dua ediyorum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Beni nefsimin zalimliklerinden halaskar eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Asiye'ce ediyorum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Beni Nefsimin Firavuniyetinden koru</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Tur-u Sina'daki Musa diliyle yakarıyorum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Cemal-i zatını görmek nasip eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Kuyudaki Yusuf'un ağzını kendime şefaatçi ediyorum</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Beni bu karanlıklardan çıkarıcak kurtuluş kervanını gönder</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Bıçak altındaki İsmail gibi teslimim Sana</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Senden ne gelirse amenna</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Beni kendine kul kabul eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Zekerriya'ca geldim sana</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Bana hayırlı bir zürriyet nasip eyle</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Mağaradaki iki dost gibi her tarafım düşmanlarla sarılı,</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Habibini koruduğun gibi</strong></span></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong>beni düşmanlarımdan koru habibinin şefaatına nail et</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong>Allah</strong> <strong>umme Salli Ala Seyyidina muhammedin ve ala ali Muhammed Amin</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Green"><strong> Velhamdulillahi Rabbil alemin sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasıfun ve selamun alel murselin velhamdulillahi Rabbil alemin</strong></span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 15px"><strong>Amin Amin Amin</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 5600, member: 3"] [INDENT][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B]Ya Rab![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Derd-i derunuma çare yok mudur?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] bu dermansız derdin şifası yok mudur?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] kapına geldim, mücrimim , ağzımla istigfar etmeye yüzüm yoktur[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Zira halim ateşteki İbrahim'den fenadır[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Balığın karnındaki Yunus İbnu Metta'dan zordur[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Yaralarım,Eyyubun yaralarından daha çoktur,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] derdim ten sevdasına düşüp kendini paralayan Züleyha'dan fazladır,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Kalbim Yusuf'tan ayrılan Yakup'tan daha yanıktır;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Halim ;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] kavminden dışlanan Lut'tan daha perişan[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Fravunun sarayındaki Asiye'den daha karışık[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Durumum; sevginden kavminden ayrılan Musa'dan daha ateşlidir[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Dünyam kuyudaki Yusuf'tan daha karanlık,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] bıçak altındaki İsmail gibi garibim[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] mihraptaki Zekeriyya gibi heyecanlı,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Mağaradaki iki arkadaşın ikincisi gibi telaşlı,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Kendi dilimle istemeye yüzüm yok bu sevgili kullarını aracı yapıyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] bilirim İbrahim gibi halil ve yumuşak kalpli değilim,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] ama ben de senin kulunum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Bana ateşi berd-u selam eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Yunus İbnu Metta'dan daha daha dehşetli bir haldeyim;zira benim hutum ebedi hayatımı sıkıyor,geleceğim onun gecesinden daha karanlıktır,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Ya Rab ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minazzalimiyn'' zalimlerden oldum ki ,takdis ederim Seni ki,beni Affeyle, sahil-i selamete çıkar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Eyyub'dan daha çok yaralıyım, benimkiler manevi,onunkiler maddi[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] ne kadar acı da olsa katlanması,sonucu müjdeli[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Benim ahiretim yaralı,dua ediyorum Eyyub gibi''Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin'' Bu beni buldu,Sensin erhamurrahimin[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Züleyha gibi ten sevdasına düştüm[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Lakin anladım ki,herşey fani,entel Baki[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Ya Rab beni kendine kul kabul eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Ya Rab lutça dua ediyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Beni nefsimin zalimliklerinden halaskar eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Asiye'ce ediyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Beni Nefsimin Firavuniyetinden koru[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Tur-u Sina'daki Musa diliyle yakarıyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Cemal-i zatını görmek nasip eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Kuyudaki Yusuf'un ağzını kendime şefaatçi ediyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Beni bu karanlıklardan çıkarıcak kurtuluş kervanını gönder[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Bıçak altındaki İsmail gibi teslimim Sana[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Senden ne gelirse amenna[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Beni kendine kul kabul eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Zekerriya'ca geldim sana[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Bana hayırlı bir zürriyet nasip eyle[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Mağaradaki iki dost gibi her tarafım düşmanlarla sarılı,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Habibini koruduğun gibi[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B]beni düşmanlarımdan koru habibinin şefaatına nail et[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B]Allah[/B] [B]umme Salli Ala Seyyidina muhammedin ve ala ali Muhammed Amin[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=Green][B] Velhamdulillahi Rabbil alemin sübhane rabbike rabbil izzeti amma yasıfun ve selamun alel murselin velhamdulillahi Rabbil alemin[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][B]Amin Amin Amin[/B][/SIZE][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Yakarışımı Duy Yarab
Alt