Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ya ibret alırsınız ya ibret olursunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tozduman" data-source="post: 89575" data-attributes="member: 8162"><p><span style="color: Black">Selamun Aleykum ablacığım La Tahzen İnnallahe !</span></p><p><span style="color: Black">evet ibret alinacak olan mesele;islamda evladlik yok diye buyuran Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor ve seviyor!!</span></p><p><span style="color: Black">bunu evladlik alınca iman ettim!!</span></p><p><span style="color: Black">Abla islamda olmayan şeyler var ama akıl var kalp var öyle değilmi ?</span></p><p><span style="color: Black">Ben de olsaydım sizin gibi yapardım vıcdanım Allaha olan inancım kabul etmezdi .</span></p><p><span style="color: Black">Hayatımıza giren her insan evet dedıgınız gibi hep bir görevı var bızı bır yerlere taşıdılar bız de onları bır yerlere taşıdık vakti gelıncede yollarımız ayrıldı . Ben bunu gecen sene idrak edebildim .</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Çocuğun bunu derhal anlamasını ,Kabul etmesini, kaderi ile barışmasını,hazm etmesini bekliyemezsiniz ,</span></p><p><span style="color: Black">Siz olsanız bunu hemen Kabul edebilirmiydiniz.......?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ablacıgım biz henüz kendımızle yüzleşemiyor hatalarımızdan ders alıp kabullenemıyoruz Allah hepımıze yardım etsin hiç kolay değil. Ama yusuf un o bu yaşda ki aklı benı hayrete düşürüyor. Yusuf bir çok insanı geride bırakacak azalara sahip MAŞALLAH ! </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Hiç kimse, sınanmadığı imtihanın yada günahın masumu ,yada kahramani değildir..imtihan edilmeden gazel okuyup nasihat vermesin....yazmak yetmiyor yaşamak gerek.......... </span></p><p><span style="color: Black">Her korku,endişe,öfke, kırgınlık,,cevapsız sorular,ayaklarınızda,Bir zincir,kollarınızda bir kelepçe,beyninizde bir kördüğüm...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Abla bu satırlarını gözlerim dolu dolu okudum o kadar doğru ki . Susuyorsunuz yutuyorsunuz ama siz yaşıyorsunuz aklınız ve kalbınızle haklısınız. </span></p><p><span style="color: Black">Ama yusuf Allahın rahmetıne vurulmuş bir çocuk başında koruyucu annelık yapan aklı başında bır anne bır hanıım mümin var . Allah ona yardım etsın ıkınızede yardım etsın.</span></p><p><span style="color: Black">Ikınızınde ellerınden öpüyorum ve sizi çok takdir ediyorum. Anlıyorum da empati kurunca zor ama siz çok güçlü bir kadınsınız hayatımda gördüğüm en güçlü hanımsınız.</span></p><p><span style="color: Black">MaşALLAH SubhanALLAH.</span></p><p><span style="color: Black">Yusuf bu durumu aşacak ablacıgım ben çok güzel hissedıyorum yusuf ile ilgili</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tozduman, post: 89575, member: 8162"] [COLOR="Black"]Selamun Aleykum ablacığım La Tahzen İnnallahe ! evet ibret alinacak olan mesele;islamda evladlik yok diye buyuran Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor ve seviyor!! bunu evladlik alınca iman ettim!! Abla islamda olmayan şeyler var ama akıl var kalp var öyle değilmi ? Ben de olsaydım sizin gibi yapardım vıcdanım Allaha olan inancım kabul etmezdi . Hayatımıza giren her insan evet dedıgınız gibi hep bir görevı var bızı bır yerlere taşıdılar bız de onları bır yerlere taşıdık vakti gelıncede yollarımız ayrıldı . Ben bunu gecen sene idrak edebildim . Çocuğun bunu derhal anlamasını ,Kabul etmesini, kaderi ile barışmasını,hazm etmesini bekliyemezsiniz , Siz olsanız bunu hemen Kabul edebilirmiydiniz.......? Ablacıgım biz henüz kendımızle yüzleşemiyor hatalarımızdan ders alıp kabullenemıyoruz Allah hepımıze yardım etsin hiç kolay değil. Ama yusuf un o bu yaşda ki aklı benı hayrete düşürüyor. Yusuf bir çok insanı geride bırakacak azalara sahip MAŞALLAH ! Hiç kimse, sınanmadığı imtihanın yada günahın masumu ,yada kahramani değildir..imtihan edilmeden gazel okuyup nasihat vermesin....yazmak yetmiyor yaşamak gerek.......... Her korku,endişe,öfke, kırgınlık,,cevapsız sorular,ayaklarınızda,Bir zincir,kollarınızda bir kelepçe,beyninizde bir kördüğüm... Abla bu satırlarını gözlerim dolu dolu okudum o kadar doğru ki . Susuyorsunuz yutuyorsunuz ama siz yaşıyorsunuz aklınız ve kalbınızle haklısınız. Ama yusuf Allahın rahmetıne vurulmuş bir çocuk başında koruyucu annelık yapan aklı başında bır anne bır hanıım mümin var . Allah ona yardım etsın ıkınızede yardım etsın. Ikınızınde ellerınden öpüyorum ve sizi çok takdir ediyorum. Anlıyorum da empati kurunca zor ama siz çok güçlü bir kadınsınız hayatımda gördüğüm en güçlü hanımsınız. MaşALLAH SubhanALLAH. Yusuf bu durumu aşacak ablacıgım ben çok güzel hissedıyorum yusuf ile ilgili[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ya ibret alırsınız ya ibret olursunuz
Alt