Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Why Islam does not permit boyfriend-girlfriend relationships
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 84311" data-attributes="member: 1049"><p><strong>islamda kız erkek arasındaki arkadaşlık ,ilişki neden yasak...?</strong></p><p><span style="color: Black">Haram ilişkide olanlar, onlar aşık olduğunu söylüyor. Gerçek aşk nedir? Gerçek bir aşk ve aşık sizin Cennete değil de cehennemde olmanızı mı istiyor....?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Birini seviyorum, ama ona evlenme teklif etmeye hazır değilse. Sessizlik içinde sadece kalbinizde onu seviyorum deyin.. </span></p><p><span style="color: Black">sessizce sevmemiz,onun kalbini ,iffetini, adını korumak saygı anlamına gelir...Sevdiğin insan ALLAH muhtemelen sizin için seçtiği bir kişidir. ..</span></p><p><span style="color: Black">kız erkek arasındaki arkadaşlık ve haram ilişkide Sorun; O aşk ,sevgi o kişi için O an en iyi olmadığı dır. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Sevdiğiniz,haram olduğunu bilip Allah rızası için terk ediğinizde emin olun O cc. Sizi daha iyi bir şey ile telafi edip mükafatlandıracaktır..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 84311, member: 1049"] [B]islamda kız erkek arasındaki arkadaşlık ,ilişki neden yasak...?[/B] [COLOR="Black"]Haram ilişkide olanlar, onlar aşık olduğunu söylüyor. Gerçek aşk nedir? Gerçek bir aşk ve aşık sizin Cennete değil de cehennemde olmanızı mı istiyor....? "Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın." Birini seviyorum, ama ona evlenme teklif etmeye hazır değilse. Sessizlik içinde sadece kalbinizde onu seviyorum deyin.. sessizce sevmemiz,onun kalbini ,iffetini, adını korumak saygı anlamına gelir...Sevdiğin insan ALLAH muhtemelen sizin için seçtiği bir kişidir. .. kız erkek arasındaki arkadaşlık ve haram ilişkide Sorun; O aşk ,sevgi o kişi için O an en iyi olmadığı dır. Sevdiğiniz,haram olduğunu bilip Allah rızası için terk ediğinizde emin olun O cc. Sizi daha iyi bir şey ile telafi edip mükafatlandıracaktır..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Why Islam does not permit boyfriend-girlfriend relationships
Alt