Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Virüsler konuşursa !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NiDa" data-source="post: 23399" data-attributes="member: 1238"><p><strong>Virüsler konuşursa !</strong></p><p></p><p>Anti-virüs : Şşşşt nereye genç?</p><p>Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen...</p><p>Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!!</p><p></p><p>♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦</p><p></p><p>Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım!</p><p>Virüs : Buyrun abi ne vardı?</p><p>Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun</p><p>Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var</p><p>Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha!</p><p></p><p>♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦</p><p></p><p>Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük</p><p>Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin...</p><p>Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı</p><p>Virüs : Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle</p><p></p><p>♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦</p><p></p><p>Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri.....</p><p>Anti-virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ?</p><p>Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa</p><p>Anti-virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa</p><p>Virüs : Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme!</p><p>Anti-virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa</p><p></p><p>♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦</p><p></p><p>Virüs : Abi ne kadar kazanıyosun bu işten?</p><p>Anti-virüs : Valla ekmek parası zor çıkıyo</p><p>Virüs : Abi sigortan varmı ?</p><p>Anti-virüs : Yok be ne sigortası abicim ya</p><p>Virüs : Abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl...</p><p>Anti-virüs : Tamam anasını satayım</p><p>Virüs : Saldırın ulan bu tamamdır</p><p></p><p>♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦</p><p></p><p>Virüs : Biri vardı nere gördünüzmü</p><p>Anti-Virüs : Ne edecen bakim</p><p>Virüs :Hiç bi meselemiz varda</p><p>Anti-virüs : Anlat evladım</p><p>Virüs : Abicim içeri gizlice girip sonra ...</p><p>Anti-virüs :Ben kimim biliyomusun</p><p>Virüs :Yoooooooo</p><p>Anti-virüs : Dışarı lan ben buranın güvenlik görevlisiyim</p><p>Virüs : Bu iş burda bitmeyecek geri dönecem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NiDa, post: 23399, member: 1238"] [B]Virüsler konuşursa ![/B] Anti-virüs : Şşşşt nereye genç? Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!! ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha! ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin... Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı Virüs : Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri..... Anti-virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa Anti-virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs : Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Anti-virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Virüs : Abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Anti-virüs : Valla ekmek parası zor çıkıyo Virüs : Abi sigortan varmı ? Anti-virüs : Yok be ne sigortası abicim ya Virüs : Abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Anti-virüs : Tamam anasını satayım Virüs : Saldırın ulan bu tamamdır ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Virüs : Biri vardı nere gördünüzmü Anti-Virüs : Ne edecen bakim Virüs :Hiç bi meselemiz varda Anti-virüs : Anlat evladım Virüs : Abicim içeri gizlice girip sonra ... Anti-virüs :Ben kimim biliyomusun Virüs :Yoooooooo Anti-virüs : Dışarı lan ben buranın güvenlik görevlisiyim Virüs : Bu iş burda bitmeyecek geri dönecem [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Mizah-Gülmece-Fıkra
Virüsler konuşursa !
Alt