Vicdanımı Kaybettiğimi düşünüyorum

• Konuyu başlatan qizlicik
  • Başlangıç tarihi
Q

qizlicik

Kayıtsız
Misafir
Vicdanımı Kaybettiğimi düşünüyorum, vicdanımı kaybettim.
Kardeşim Ben Demin Sormuştum. Hani Ben Tanıdıgım Tanımadıgım Her Kim Olursa Olsun Yardım Ediyorum. Mesela Arkadaşlarım Zor Durumdayken Arıyor Yürüyerek Kaç Kere Yardımlarına Gittim. Cebimdeki Son Parayı, Son Sigarayı Verdim. Kaç Kere Para Verdim Hiç Gelecek Diye Düşünmeden. Hepside Beni Sever, Sayar. Cebimde Para Oldugu Zaman İnsanlara Harcamayı Severim. Son Kuruşuma Kadar. Ondan Hiç Para Biriktiremem. Biri BiRşey İstediğinde Vermicek Olsam Bile Veririm. Vermeyince içim İçimi Yiyiyor Sanki. Yani Zor Durumdakilere de Yardım Ederim, Ediyorumda. Ama Vicdanımı Yitirdiğimi Düşünüyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Selamünaleyküm, anlattıkların vicdanını kaybettiğini değil aksine vicdanlı ve merhametli olduğunu ifade ediyor! Neden vicdanını kaybettiğini düşünüyorsun?

Q

qizlicik

Kayıtsız
Misafir
Bazı İnsanları Yaptıklarından Dolayı Öldüresim Geliyor

Bazı İnsanlar Beni Deli Ediyor. Sakin Oluyorum Ama Ona Zarar Vermek İstiyorum. Neredeyse Öldüresim Geliyor. Onlara Acımıyorum. İçimden Bir Ses Acımam Gerektiğini Düşünmüyor. Ondan ÖYle Düşünüyorum.

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Bazı İnsanlar Beni Deli Ediyor. Sakin Oluyorum Ama Ona Zarar Vermek İstiyorum. Neredeyse Öldüresim Geliyor. Onlara Acımıyorum. İçimden Bir Ses Acımam Gerektiğini Düşünmüyor. Ondan ÖYle Düşünüyorum.
Bazı insanların kötü olması, bu nedenle onlara hakkında iyi niyetli olamamak normaldir. Bu vicdan ve merhametin olmadığı anlamına gelmez.
Not: Her mesajın için yeni bir konu açma! Cevap yazacaksan "CEVAP YAZ" butonuna bas ve mesajını buraya ekle!

Üst Alt