Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
veysel karani zikri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 96483" data-attributes="member: 2"><p>Yukarıdaki mesaj ve verdiğim linkteki açıklama yeterlidir. Yetmediyse bu linkten devam edebilirsin <a href="https://www.islamiforumlar.net/tasavvuf/37090-uveysilik-yolu-marifet-kapisi-zikirde-yasananlar-9.html#post88755" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/tasavvuf/37090-uveysilik-yolu-marifet-kapisi-zikirde-yasananlar-9.html#post88755</a> Burası senin insanlara ders vereceğin, islamı, sünneti öğreteceğin bir yer değil. Bizler gayet iyi biliyoruz islamda zikir olduğunu, Yanlız korkarım ki sen zikir nedir? Ne için yapılır? yanlış değerlendirme durumundasın. Allah c.c'den başkasından medet ummak nekadar tehlikeli farkında değilsin!!! Ben zikir yapıyorum, Allah c.c nün büyüklüğünü tefekkür ediyorum, Peygamberime salat selam gönderiyorum, sünnetlerine uyarak islamı yaşamaya çalışıyorum diyorsan amenna. O zaman bunlardan bahsedersin sakınca yok. Ha yok zikir yapıyorum bu sayede ruhlarla iletişim kuruyorum. Onlardan terbiye alıyorum, Falanca evliyala ile irtibattayım, onlarla görüşüp tanışıyorum, onlara danışıyorum, uçuyorum, yükseliyorum, bana bir haller oluyor v.s diyorsan orada duracaksın, öncelikle ve acil olarak tedavi yoluna başvurulmasını tavsiye ediyorum. Amman dikkat!!! </p><p></p><p><em>Ruhlarla iletişime geçme ya da onlardan yardım isteme, onlardan terbiye ve eğitim alma anlayışı İslam’a aykırıdır. Bu anlayışın Taoizm, Budizm ve Yahudilik gibi dinlerin tesiriyle Tasavvuf’a girdiği anlaşılmaktadır.</em></p><p></p><p>Sünnete ters düşmek konusunda uyarmak yerine şirke düşmemeye dikkat et. Yaptığınız, ettiğinizi, uçtuğunuzu, kaçtığınızı, Evliyaların ruhlarıyla görüşmelerinizi v.s kendi sitenizde kendi aranızda veya size izin veren sitelerde paylaşmanıza karışamayız. Burada olmaz... Uğurlar olsun kardeşim... Bu konu kapanmıştır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 96483, member: 2"] Yukarıdaki mesaj ve verdiğim linkteki açıklama yeterlidir. Yetmediyse bu linkten devam edebilirsin [URL]https://www.islamiforumlar.net/tasavvuf/37090-uveysilik-yolu-marifet-kapisi-zikirde-yasananlar-9.html#post88755[/URL] Burası senin insanlara ders vereceğin, islamı, sünneti öğreteceğin bir yer değil. Bizler gayet iyi biliyoruz islamda zikir olduğunu, Yanlız korkarım ki sen zikir nedir? Ne için yapılır? yanlış değerlendirme durumundasın. Allah c.c'den başkasından medet ummak nekadar tehlikeli farkında değilsin!!! Ben zikir yapıyorum, Allah c.c nün büyüklüğünü tefekkür ediyorum, Peygamberime salat selam gönderiyorum, sünnetlerine uyarak islamı yaşamaya çalışıyorum diyorsan amenna. O zaman bunlardan bahsedersin sakınca yok. Ha yok zikir yapıyorum bu sayede ruhlarla iletişim kuruyorum. Onlardan terbiye alıyorum, Falanca evliyala ile irtibattayım, onlarla görüşüp tanışıyorum, onlara danışıyorum, uçuyorum, yükseliyorum, bana bir haller oluyor v.s diyorsan orada duracaksın, öncelikle ve acil olarak tedavi yoluna başvurulmasını tavsiye ediyorum. Amman dikkat!!! [I]Ruhlarla iletişime geçme ya da onlardan yardım isteme, onlardan terbiye ve eğitim alma anlayışı İslam’a aykırıdır. Bu anlayışın Taoizm, Budizm ve Yahudilik gibi dinlerin tesiriyle Tasavvuf’a girdiği anlaşılmaktadır.[/I] Sünnete ters düşmek konusunda uyarmak yerine şirke düşmemeye dikkat et. Yaptığınız, ettiğinizi, uçtuğunuzu, kaçtığınızı, Evliyaların ruhlarıyla görüşmelerinizi v.s kendi sitenizde kendi aranızda veya size izin veren sitelerde paylaşmanıza karışamayız. Burada olmaz... Uğurlar olsun kardeşim... Bu konu kapanmıştır. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
veysel karani zikri
Alt