Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Vanilyalı Çilek Kompostosu Tarifi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="ömr-ü diyar" data-source="post: 12423" data-attributes="member: 376"><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>Malzemeler:</strong></span></p><p> <span style="color: DarkOliveGreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>1 Adet Portakal</strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>75 Gram Toz Şeker</strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>1 Paket Vanilya</strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>500 Gram Çilek </strong></span></p><p> <span style="color: DarkOliveGreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>Yapılışı:</strong></span></p><p> <span style="color: DarkOliveGreen"><strong></strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>Portakalı sıcak suyla yıkayıp kurulayın. Kabuğunu rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Ardından portakalın suyunu sıkın. Portakal suyunu toz şekerle birlikte kısık ateşte ısıtın.</strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>Vanilyayı portakal suyuna ekleyip karıştırın. 5-10 dakika kadar pişirin. Dilerseniz çubuk vanilya da kullanabilirsiniz. Bunun için vanilya çubuğunu açıp içini tencereye boşaltın. Kabuğu süs olarak kullanabilirsiniz.</strong></span></p><p><span style="color: DarkOliveGreen"><strong>Bu arada çilekleri ayıklayıp yıkadıktan sonra büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölün. Bir kasede çilek ve portakal suyunu harmanlayın. Soğuduktan sonra servis yapın</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ömr-ü diyar, post: 12423, member: 376"] [COLOR=DarkOliveGreen][B]Malzemeler: 1 Adet Portakal 75 Gram Toz Şeker 1 Paket Vanilya 500 Gram Çilek Yapılışı: Portakalı sıcak suyla yıkayıp kurulayın. Kabuğunu rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Ardından portakalın suyunu sıkın. Portakal suyunu toz şekerle birlikte kısık ateşte ısıtın. Vanilyayı portakal suyuna ekleyip karıştırın. 5-10 dakika kadar pişirin. Dilerseniz çubuk vanilya da kullanabilirsiniz. Bunun için vanilya çubuğunu açıp içini tencereye boşaltın. Kabuğu süs olarak kullanabilirsiniz. Bu arada çilekleri ayıklayıp yıkadıktan sonra büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölün. Bir kasede çilek ve portakal suyunu harmanlayın. Soğuduktan sonra servis yapın[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Vanilyalı Çilek Kompostosu Tarifi
Üst
Alt