Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Vakit, kıyamete ramak kala..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 34276" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gidiyorsun… Vakit, kıyamete ramak kala..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bağrıma öyle bir sur üflendi ki, daha birinci evrede yıkıldı gönlümün gülruh sütunları..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen bensizliğe giderken, ben şimdiden sensizlikte kök saldım gül yüzlüm..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sessizliğe büründüm, sessizliğini dinledim attığın her adımda..</span></span></p><p> </p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gözlerine bakmamak için yumdum gözlerimi; ağladım, içime aktı gözyaşlarım..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ömrümün sonuna benzeyen son bakışlarını esirge benden,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bana kalan, ilk günki nazarın olsun…</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Elveda demeye dönmesin dilin, yetmesin nefesin..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Birazdan geri gelecekmiş edasıyla git,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bana bir ömür beklemek kalsın…</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gidiyorsun işte… Vakit bile kıyamete düştü…</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Şimdi hangi vakit seni buluşturur benimle..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Çöktü bütün hayaller, gönlüme berzah düştü…</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bir harabenin içine atıp beni, nereye gidiyorsun böyle?</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Alıştım yanında çocuk kalmaya, şimdi nasıl büyürüm..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Düşersem kanayacak dizlerim..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bir cümleye döküp içimi, nice sırlar gizlerim..</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Mahmur bakışlarımla yokluğuna düşüşümü izlerim..</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen giderken bin damla yaş düştü mendilime,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hem sevip, hem ayrılmayı dokudum kilime…</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen gittin;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hasret dağının gölgesinde kaldım,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hasretinden Güneş görmedi yüzüm,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yerimde saydım..</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Sen gittin;</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bırakıp gittiğin günde esirim,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gecelerime benzedi gündüzüm,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Müteessirim..</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Ah şu gidişler yok mu; bin gelişlerin sevincini, bir gidiş tüketir.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Kadim Dolunay</span></span><!-- / message --><!-- sig --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 34276, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=purple]Gidiyorsun… Vakit, kıyamete ramak kala..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bağrıma öyle bir sur üflendi ki, daha birinci evrede yıkıldı gönlümün gülruh sütunları..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen bensizliğe giderken, ben şimdiden sensizlikte kök saldım gül yüzlüm..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sessizliğe büründüm, sessizliğini dinledim attığın her adımda..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Gözlerine bakmamak için yumdum gözlerimi; ağladım, içime aktı gözyaşlarım..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Ömrümün sonuna benzeyen son bakışlarını esirge benden,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bana kalan, ilk günki nazarın olsun…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Elveda demeye dönmesin dilin, yetmesin nefesin..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Birazdan geri gelecekmiş edasıyla git,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bana bir ömür beklemek kalsın…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Gidiyorsun işte… Vakit bile kıyamete düştü…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Şimdi hangi vakit seni buluşturur benimle..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Çöktü bütün hayaller, gönlüme berzah düştü…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bir harabenin içine atıp beni, nereye gidiyorsun böyle?[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Alıştım yanında çocuk kalmaya, şimdi nasıl büyürüm..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Düşersem kanayacak dizlerim..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bir cümleye döküp içimi, nice sırlar gizlerim..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Mahmur bakışlarımla yokluğuna düşüşümü izlerim..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen giderken bin damla yaş düştü mendilime,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hem sevip, hem ayrılmayı dokudum kilime…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen gittin;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hasret dağının gölgesinde kaldım,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Hasretinden Güneş görmedi yüzüm,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Yerimde saydım..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Sen gittin;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Bırakıp gittiğin günde esirim,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Gecelerime benzedi gündüzüm,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Müteessirim..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Ah şu gidişler yok mu; bin gelişlerin sevincini, bir gidiş tüketir.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=purple]Kadim Dolunay[/COLOR][/SIZE]<!-- / message --><!-- sig --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Vakit, kıyamete ramak kala..
Alt