Vahşice öldürülen Suriyeli hamile kadın ve bebek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Vahşice öldürülen Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık bebeği öldürenleri lanetliyorum...!!Bunlar insan olamaz !!
Suriye yeni Bosna’dır.. “Yurtlarından çıkartılan”, bize sığınan, dul ve yetimler, acziyet içine düşmüş bu insanları dışlayanları anlamak mümkün değildir...

Sahi o ensar-muhacir ilişkileri bir masal mı idi.. Ya da bu topraklarda ilk muhacirler bunlar mı? Dünün muhacirleri nasıl günümüzün muhacirlerine karşı çıkabilir ki.
Biz çoğumuz muhacir değilmiyiz....

İşi niye bu kadar abartıyorsunuz ki, zaten biz 100 yıl önce tek devlet değil mi idik.. Türkiye’ye gelenlerin büyük bir kısmı, Türk’ü, Kürd’ü, Arab’ı ile zaten akraba topluluklar ya hu.. Zaten sınırları kaldıralım demiyor muyuz!

“Ümmetin birliği”ne engel olamazsınız.. Gün gelecek yine birlik olacağız, birilerinin bu işlere aklı ermese de, anlamak istemese de..yine bir gün ümmet olacağiz Müslümanlar ancak kardeştir...

Merhamet etmeyenlere öbür dünyada merhamet edilmeyecek. O yetimlere, dullara, yolda kalmışlara sahip çıkmazsanız, kıldığınız namazlar, tuttuğunuz oruçlar ve kestiğiniz kurbanlar da kabul edilmeyecek..

Belki de bugün sahip olduğumuz güç ve servet biraz da, Filistinlilerin, Suriyelilerin, Somalilerin, Bosnalıların, Myanmarlıların dualarının bereketi ile değil mi?

Habeşistan Kralı Necaşi Habeşistan'a ayak basan Müslümanlar orada çok iyi karşılandı. Habeş kralı onları Allah misafiri bildi ve kanatları altına korudu himaye etti ,

-Ya biz ne yaptik...
Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık bebeğini tecavüz edildikten sonra başına taşla öldürdük yok yook bu insan olamaz !!Müsliman bu benim milletimden, Dinimden olamaz!!
Bildiğiniz gibi koruyucu anneyim bu çocuklar bana Allahin emaneti Allah cc. bana güvenerek emanet etmiş emanete hıyanetlik etmem...

Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık bebeği Adapazarı ilçesi Orhan Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Suriye’nin İdlip şehrine gönderildi.
Onlar Cennete ,Suriyeli hamile kadın ve 10 aylık bebeği Vahşice öldürenler cehenneme yolculuk var....YAZIKLAR OLSUN SİZE ve SİZİN GİBİLERİNE... Sizin anneniz kız kardeşiniz ,çocuğunuz yokmu şeref yoksunu itler geberdiğinizde toprak bile kabul etmez sizi rezil iğrenç yaratıklar ahirette sonsuza kadar azap çekin inşallah.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan, herkese taşıyabileceği kadar yük ol, ÜLKENE de sahip olup koruyabileceğin,himaye edebileceğin kadar da muhacir al kul hakkına girmene ve israfın lüzumu yok.!!
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Hz. Ömer,“Dicle kenarında bir kurt bir kuzuyu kapsa, ilahi adalet Ömer’den sorar” diyebilecek kadar mesuliyet duygusu ile yoğrulmuş, en aciz insanın dahi sığınabileceği sahil-i selamet hükmünde tarihte örneğine ender rastlanan bir hassasiyet sergilemişti..

Hz.​Ömer gibi lider olmak​, olabilmek...


Hz. Ömer: "Kötü bir işin en gizli şahidi vicdanımızdır."
 
Üst Alt