Üzgünüm

B

Bir fani

Kayıtsız
Misafir
selam gönül sızım ve islamiforumlar ailesi cümleden hayırlı günler
açık konuşmak gerekirse derdimi daha doğrusu birisini benmi yoksa omu beni acıttığını nası anlatacam bilemiyorum :(
kısaca şöyle anlataym: yaklaşık olarak 2 3 sene önce netde bir vesile ile avrupada yaşayan evli ama dul bir bayanla tanıştım birbirimizi ileriye dönük değil yaradandan ötürü sevdik arkadaşlığımız bugüne kadar sürdü ve bana göre halen sürüyor, kadınla erkek arkadaş olurmu demeyin insanın içinde ard niyet yoksa tabiki olur fakat bir kaç gün önce kendisinin ileriye dönük yani evleneceği kişiyle msn de konuştuklarını emaille bana gönderdi ben bunun sebebini sorduğumda yanlışlıkla gönderdiğini söyleyip özür diledi bende önemli değil olur böyle şeyler diye cevap gönderdiysemde ogün bugündür kendisinden nebir mail nede tel mesajı alır oldum anladığıma göre bana küstü ama küsmesi gereken omu yoksa benmiyim bunu anlayamadım
o maili bana beni kıskandırmak için gönderdi desem bu mümkün değil çünkü bu aklının ucundan bile geçmez
halbuki ben yanlızlık allaha mahsustur diye kendisinin evlenip mutlu olması istiyorum ama benim o maili bana niye gönderdin diye sormama niye kırıldı onu gerçekten anlıyamadım :(
kendisine bunun sebebini maille sorsammı yoksa herşeyi zamanamı bırakayım?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla!

Mehmet.
ist.
45
evli.
emekli.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mektuplar.jpg

Aleykum selam hos geldiniz Pir-i Fani kardesim..
icinde bulundugunuz durumu bilmiyorum o yuzden yazdiklarimi genelleme Yazacagim..

HER KAPIYI AÇAN ŞİFRE: SAMİMİYET
insan her zaman dogru ve durust olani yapmasi gerekir ki Vicdanen Huzurlu olabilsin!!
görünüşe ve görünüre bakarak her karar verdigimizde aslinda Hakkin, gercegin HAKKINa da girebilecegimizi unutmiyalim..
insan bildigi kadar Alim bilmedikleri, Suizan ettigi kadar da Zulm edebilir...
Dürüstlük,samimiyet, sorunlara pozitif ve çözüm odaklı yaklaşım
açık sözlülük,Mertlik her KAPIYI acar bunu UNUTMAYIN...
eğer bir dostunuzun hatasını veya olumsuz bir herekettini gordugumuzde yuzune karsi soyliyebilecek kadar samimi iseniz demek ki Siz gercekten onun Sadik Dostusunuz...
iyi niyetli olmak, kötü niyetli olmaktan daha az yorucu ve ruhen daha sağlıkli..ve insani YIPRATMAZ...
Acelenin meyvesi yanlışlıktır ..en iyisi kendisine bu davranisin sebebini sormalisiniz...
Hayirli Geceler...

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm gonul sizim kardesim, size bir sualim olacak ne olur beni ayiplamayin, kinamayin. Ben nette biriyle tanistim ve ona asik oldum, hemde cok uzun sure telefonda gorustuk yazistik. 1 kere kafede bulustuk bir müddet daha konustuk evlenecektik. 2 haftadir aramaz sormaz oldu ulasaniyorum kendisine cok icim aciyor, gunlerdir gözumden yaş icimden aci eksik olmuyor. internette iza zülzulahi diye bir dua gordum 7 gundur okuyorum 7 gundur surekli aglama, kalbimde sıkısma kollarimda uyusma var bunlar normaldir diye yaziyor. Simdi bu konu hakkinda bilginiz varsa veya bildiginiz dualar varsa lutfen yazarmisiniz. Allah rizasi icin ne olur, cunku onu cok seviyorum ondan başka birsey dusunemiyorum, icim cok aciyor ilk defa bukadar cok sevdim neolur yardimci olun.

D

Dünya Misafiri

Kayıtsız
Misafir
Selamün aleyküm gonul sizim kardesim, size bir sualim olacak ne olur beni ayiplamayin, kinamayin. Ben nette biriyle tanistim ve ona asik oldum, hemde cok uzun sure telefonda gorustuk yazistik. 1 kere kafede bulustuk bir müddet daha konustuk evlenecektik. 2 haftadir aramaz sormaz oldu ulasaniyorum kendisine cok icim aciyor, gunlerdir gözumden yaş icimden aci eksik olmuyor. internette iza zülzulahi diye bir dua gordum 7 gundur okuyorum 7 gundur surekli aglama, kalbimde sıkısma kollarimda uyusma var bunlar normaldir diye yaziyor. Simdi bu konu hakkinda bilginiz varsa veya bildiginiz dualar varsa lutfen yazarmisiniz. Allah rizasi icin ne olur, cunku onu cok seviyorum ondan başka birsey dusunemiyorum, icim cok aciyor ilk defa bukadar cok sevdim neolur yardimci olun.

Bu kadar üzülmek niye? Bir başkasını sevmek de mümkün. Şunu unutmayınız: Sana talip olmayanın sen de olma talibi. İş basit hanımefendi. Unutun gitsin.

Üst Alt