Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uyuşturucu kullanma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 96999" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bu konu benim uzmanlık alanım değil ehline sorulmalı...</span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Kimyasal bir reaksiyona gerek kalmadan sevecek bir bakış tefekküre, ilme, hakikate kulakları tıkalımıdır bilmiyorum"</strong></span> </p><p><strong><span style="color: Red"><span style="color: Black">Bende bilmiyorum bildiğim;</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: Red"></span></strong></p><p><strong><span style="color: Red"></span></strong><span style="color: Red"><span style="color: black">Beyin ve akıl sağlığının en büyük düşmanı uyuşturuculardır<strong>.Beynin kimyası bozuluyor, </strong>Bağımlılarda beliren ilk olgu; akıl ve sinir hastalıkları ve arızalarıdır. </span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black">Delilik, erken bunama, şuur kaybı, uykusuzluk, felçler hezeyan ,sayıklama, saçmalama, akıl dışı davranışlar halüsinasyon (vehim, hayal görme, işitme vs. ) lar, zeka ve hafıza kayıpları.En kısa ifade ile: Akıl hastalıkları, zihni ve ruhi karmaşa ve kaoslar .</span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black">bu tip insanlar ile aklı, olmayan ile Akıl,mantık, duygusal olarak zaten ne gibi davranış,tutum sergilesenizde faydası yok ..we are not talking here "reasonable person"</span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black">biz burada makul ,mantıklı, aklı selim olan kişilerden bahsetmiyoruz...Uyuşturucu kullanan; Beynin kimyası bozulmuş kimselerden bahsediyoruz..</span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black"></span></span></p><p><span style="color: Red"><span style="color: black">uyuşturucu kullanmaya başlayan bulug çağındaki ergene ancak bu konuda uzman bu konun ehli olan tedavi yerlerinde ki kimseler ,doktorlar yardim edebilir </span></span></p><p>duaa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 96999, member: 1049"] [COLOR="Black"]Bu konu benim uzmanlık alanım değil ehline sorulmalı... [B]"Kimyasal bir reaksiyona gerek kalmadan sevecek bir bakış tefekküre, ilme, hakikate kulakları tıkalımıdır bilmiyorum"[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"]Bende bilmiyorum bildiğim;[/COLOR] [COLOR="black"][/COLOR][/COLOR][/B][COLOR="Red"][COLOR="black"]Beyin ve akıl sağlığının en büyük düşmanı uyuşturuculardır[B].Beynin kimyası bozuluyor, [/B]Bağımlılarda beliren ilk olgu; akıl ve sinir hastalıkları ve arızalarıdır. Delilik, erken bunama, şuur kaybı, uykusuzluk, felçler hezeyan ,sayıklama, saçmalama, akıl dışı davranışlar halüsinasyon (vehim, hayal görme, işitme vs. ) lar, zeka ve hafıza kayıpları.En kısa ifade ile: Akıl hastalıkları, zihni ve ruhi karmaşa ve kaoslar . bu tip insanlar ile aklı, olmayan ile Akıl,mantık, duygusal olarak zaten ne gibi davranış,tutum sergilesenizde faydası yok ..we are not talking here "reasonable person" biz burada makul ,mantıklı, aklı selim olan kişilerden bahsetmiyoruz...Uyuşturucu kullanan; Beynin kimyası bozulmuş kimselerden bahsediyoruz.. uyuşturucu kullanmaya başlayan bulug çağındaki ergene ancak bu konuda uzman bu konun ehli olan tedavi yerlerinde ki kimseler ,doktorlar yardim edebilir [/COLOR][/COLOR] duaa.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uyuşturucu kullanma
Alt