Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uykusu Kaçmış Kelimeler ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 43689" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ey gönüldaş! </span></p><p><span style="color: black">Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden; </span></p><p><span style="color: black">bari bir gönül yıkılmasın dilinden...</span></p><p><span style="color: black">Mevlâna Celâleddin-i Rûmî</span></p><p></p><p><span style="color: black">"Geminin yüzmesi için suya ihtiyaç vardır.</span></p><p><span style="color: black">Ama su geminin içine girerse onu batırır.</span></p><p><span style="color: black">Gemi için su ne ise, mü'min için de dünya odur.."</span></p><p><span style="color: black">Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî </span></p><p></p><p><span style="color: black">Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz? </span></p><p><span style="color: black">Saff:2</span></p><p></p><p><span style="color: black">Sadece kendini düşünen insanlar çok mutlu olabilirler.</span></p><p><span style="color: black">Ama küçük olarak yaşarlar ve küçük olarak ölürler.</span></p><p><span style="color: black">Seyyid Kutub</span><span style="color: black">Öyle yoruldum ki dünyayı tanımaktan... </span></p><p><span style="color: black">sahte insanlari gerceginden ayirmaktan...</span><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Mevlana: Bir canım, gel gör ki var yüz bin tenim.</span><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Neyleyip, n'etsem ki ağzım sır benim.</span><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Bunca insan var,"benim"hep"ben"diyen .</span><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Yok ki bir er, söylesin tek"ben, senim.. "</span></p><p><span style="color: black">Bugün söylediklerin sıra dışıydı</span></p><p><span style="color: black">Hani yazıyorsun ya harfleri yan yana</span></p><p><span style="color: black">Sen yazdıkça içim aciyor, usulca</span></p><p><span style="color: black">Yeter diyesim var da </span></p><p><span style="color: black">O kelimeler sana ayit olunca</span></p><p><span style="color: black">Sükut ediyor dilim....</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 43689, member: 1049"] [COLOR=black]Ey gönüldaş! [/COLOR] [COLOR=black]Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden; [/COLOR] [COLOR=black]bari bir gönül yıkılmasın dilinden...[/COLOR] [COLOR=black]Mevlâna Celâleddin-i Rûmî[/COLOR] [COLOR=black]"Geminin yüzmesi için suya ihtiyaç vardır. Ama su geminin içine girerse onu batırır. Gemi için su ne ise, mü'min için de dünya odur.." Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî [/COLOR] [COLOR=black]Ey iman edenler! Yapmayacağınız şeyi niçin söylüyorsunuz? [/COLOR] [COLOR=black]Saff:2[/COLOR] [COLOR=black]Sadece kendini düşünen insanlar çok mutlu olabilirler. Ama küçük olarak yaşarlar ve küçük olarak ölürler. Seyyid Kutub[/COLOR][COLOR=black]Öyle yoruldum ki dünyayı tanımaktan... sahte insanlari gerceginden ayirmaktan...[/COLOR][COLOR=black] Mevlana: Bir canım, gel gör ki var yüz bin tenim.[/COLOR][COLOR=black] Neyleyip, n'etsem ki ağzım sır benim.[/COLOR][COLOR=black] Bunca insan var,"benim"hep"ben"diyen .[/COLOR][COLOR=black] Yok ki bir er, söylesin tek"ben, senim.. "[/COLOR] [COLOR=black]Bugün söylediklerin sıra dışıydı Hani yazıyorsun ya harfleri yan yana Sen yazdıkça içim aciyor, usulca Yeter diyesim var da O kelimeler sana ayit olunca Sükut ediyor dilim....[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uykusu Kaçmış Kelimeler ..
Alt