Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uyandiran Uyanık sözler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 52067" data-attributes="member: 1049"><p>HAYATIMIZIN yarısını UYUYARAK geçiriyoruz , DİĞER yarısınıda UYUTULARAK"</p><p>Necip Fazıl Kısakürek</p><p></p><p>_Bazı insanlar bulut gibidir, tepenizde olmadıklarında o gün güzel bir gündür.</p><p></p><p>_Eğer dünya kadınlar tarafından yönetilseydi asla savaş olmazdı. Sadece birbiriyle konuşmayan, kıskanç ülkeler olurdu.::komik..</p><p></p><p>_Bir soğan soyuluyor da yaşarıyor gözler, memleket soyuluyor aldırmıyor öküzler…</p><p>Şair EŞREF</p><p></p><p>_Sakın ola köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme. Olur ya tam yarı yolda köprü yıkılıverir, öteki tarafa ayının yeğeni olarak gidersin.[/COLOR]</p><p></p><p>_Sevgilinle romantizim olsun diye, Ele ele verip yağmurda ıslanırsın; Ama hasta olunca çorbanı annen yapar..</p><p></p><p>_Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür.</p><p></p><p>_Armut Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu Kişide Yoktur.</p><p></p><p>_Bana çağdışı diyorlarmış. Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da, içinde mi boğulayım.</p><p></p><p>_Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.</p><p></p><p>_Ölüm herkesin başına gelir, ama geç ama erken.. Ya kazanırken, ya da kazandığını yerken.</p><p></p><p>_İçimizde bu kadar perişan hâle getirilmeseydik; Dışımızda bu kadar hürmetsizliğe uğramayacaktık.</p><p></p><p>_Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak; kediler ve köpekler karıştırır!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 52067, member: 1049"] HAYATIMIZIN yarısını UYUYARAK geçiriyoruz , DİĞER yarısınıda UYUTULARAK" Necip Fazıl Kısakürek _Bazı insanlar bulut gibidir, tepenizde olmadıklarında o gün güzel bir gündür. _Eğer dünya kadınlar tarafından yönetilseydi asla savaş olmazdı. Sadece birbiriyle konuşmayan, kıskanç ülkeler olurdu.::komik.. _Bir soğan soyuluyor da yaşarıyor gözler, memleket soyuluyor aldırmıyor öküzler… Şair EŞREF _Sakın ola köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme. Olur ya tam yarı yolda köprü yıkılıverir, öteki tarafa ayının yeğeni olarak gidersin.[/COLOR] _Sevgilinle romantizim olsun diye, Ele ele verip yağmurda ıslanırsın; Ama hasta olunca çorbanı annen yapar.. _Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür. _Armut Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu Kişide Yoktur. _Bana çağdışı diyorlarmış. Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da, içinde mi boğulayım. _Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir. _Ölüm herkesin başına gelir, ama geç ama erken.. Ya kazanırken, ya da kazandığını yerken. _İçimizde bu kadar perişan hâle getirilmeseydik; Dışımızda bu kadar hürmetsizliğe uğramayacaktık. _Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak; kediler ve köpekler karıştırır! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Uyandiran Uyanık sözler
Alt