Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Unutursun Mihribanım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 41189" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gitme Gönlümden Üzme Beni ...Ama sanma ki unuttum bir an olsun içimdeki seni </span></p><p><span style="color: black">Sanma ki sevmedim ..Sanma ki çekip gittim yüreğinden </span></p><p><span style="color: black">Sanmaki hiç özlemiyor sevmiyorum seni ..Seni hiç unutmadım ki unutamam ki </span></p><p><span style="color: black">Beni Affeder Misin Ey Sevgili! Kapım hep açık kalacak sana </span></p><p><span style="color: black">Ve tabi yüreğimde ...</span></p><p><span style="color: black">Gözlerimden yaşlar süzülecek yüreğime </span></p><p><span style="color: black">Söylemek isteyipte söyleyemecek </span></p><p><span style="color: black">Gitmek isteyipte gidemeyeceğim </span></p><p><span style="color: black">Ve sana son sözüm...</span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 41189, member: 1049"] [COLOR=black]Gitme Gönlümden Üzme Beni ...Ama sanma ki unuttum bir an olsun içimdeki seni Sanma ki sevmedim ..Sanma ki çekip gittim yüreğinden Sanmaki hiç özlemiyor sevmiyorum seni ..Seni hiç unutmadım ki unutamam ki Beni Affeder Misin Ey Sevgili! Kapım hep açık kalacak sana Ve tabi yüreğimde ... Gözlerimden yaşlar süzülecek yüreğime Söylemek isteyipte söyleyemecek Gitmek isteyipte gidemeyeceğim Ve sana son sözüm... [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Unutursun Mihribanım
Alt