Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Üniversite sınavı ve istediğimiz üniversiteyi kazanmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 67069" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Allah RAZI olsun kardesim cok onemli bir konuya deginmissiniz..</span></p><p><span style="color: Black">Dun oglusum ile Vakfimizin bahce isleri icin evimizin yakinlarinda bulunan bir ciftlige gittik..</span></p><p><span style="color: Black">Karsimiza 60 yaslarinda bir bey cikti...iste istedigimiz sebze, meyve ve cicek tohumlarini sordum..</span></p><p><span style="color: Black">basladi anlatmaya bu meyve agaclari yanyana ikiser dikmelisiniz yoksa meyve vermez..</span></p><p> <span style="color: Black">bu topraga bu tohum bu cicege bahcenin dogu tarafina ekilmeli...diye kainatti anlatiyordu sanki...</span></p><p><span style="color: Black">bilgi,tecrube ve marifettine hayran kaldim..</span></p><p><span style="color: Black">bu kadar bilgiyi hangi okulda hangi egittim ile aldigini sordugumda..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ahh KIZIM dedi Ben sizin gibi tahsilli. akilli degilim..</span></p><p><span style="color: Black">tebessum ettim..ne dedim!!Bu bilgileri bu tecrube ve ince hesabi hicbirimiz bilmiyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">O da dediki... iste bizim problemimiz..bizler cocuklarimizi hep okulla, sadece okulla okulla kapatiyoruz...</span></p><p><span style="color: Black">ve cocuklar egitim aldiklari disinda baska hic bir ise yaramiyorlar...</span></p><p><span style="color: Black">Benim 5 oglum var..5 i de endustri,Tarim ve ticaret , yaparak cok da zengin refah bir hayat yasamaktalar deyince gercekten ona hak verdim..</span></p><p> <span style="color: Black">burada universite bitiriyorlar ve yine issizlik cekiyorlar..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Cocuklarimizi sadece okula degil hayata da hazırlamaliyiz..</span></p><p><span style="color: Black">kimi cocuklar okul icin kapasiteleri yok.. zorlamamali.. bence..</span></p><p><span style="color: Black">gecmiste 10 sene kenyali bir KIZ cocuguna koruyucu annelik yapmistim..</span></p><p><span style="color: Black">bu KIZ okul ile hic arasi yoktu.. ne yapti isem olmadi.. ama onda oyle bir huner vardi..Moda uzerinde..</span></p><p><span style="color: Black">yani aklin hayalin almadigi elbise, ayakabi, kupe, gelinlikleri aklindan ciziyor ve dikiyordu..</span></p><p><span style="color: Black">ben de onu ozel bir yere dikiş ,nakış ,Fashion design meslek okulluna vermistim..</span></p><p><span style="color: Black">Su an ozel bir islami firmada Muslim girl musliman KIZ tekbir gibi bir yerde yuksek mevkide calismaktadir..</span></p><p><span style="color: Black">Allah cc.cumlemize hakkimizda hayirlisini versin..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ama benim kendi kizim ev,dikiş ,nakış ,Fashion design ,yemek vs.. asla anlamaz elinden gelmez..</span></p><p><span style="color: Black">ama ezberi o kadar guclu ki.. butun TIP kitaplarinin latince isimlerini uyurken bile sayabilir..</span></p><p><span style="color: Black">yani cocuklarimizi yetenekleri dogrultusunda hayatta hazirlamaliyiz.. yoksa onca verdigimiz emek, para ugras bosuna gider..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 67069, member: 1049"] [COLOR="Black"]Allah RAZI olsun kardesim cok onemli bir konuya deginmissiniz.. Dun oglusum ile Vakfimizin bahce isleri icin evimizin yakinlarinda bulunan bir ciftlige gittik.. Karsimiza 60 yaslarinda bir bey cikti...iste istedigimiz sebze, meyve ve cicek tohumlarini sordum.. basladi anlatmaya bu meyve agaclari yanyana ikiser dikmelisiniz yoksa meyve vermez.. bu topraga bu tohum bu cicege bahcenin dogu tarafina ekilmeli...diye kainatti anlatiyordu sanki... bilgi,tecrube ve marifettine hayran kaldim.. bu kadar bilgiyi hangi okulda hangi egittim ile aldigini sordugumda.. Ahh KIZIM dedi Ben sizin gibi tahsilli. akilli degilim.. tebessum ettim..ne dedim!!Bu bilgileri bu tecrube ve ince hesabi hicbirimiz bilmiyoruz.. O da dediki... iste bizim problemimiz..bizler cocuklarimizi hep okulla, sadece okulla okulla kapatiyoruz... ve cocuklar egitim aldiklari disinda baska hic bir ise yaramiyorlar... Benim 5 oglum var..5 i de endustri,Tarim ve ticaret , yaparak cok da zengin refah bir hayat yasamaktalar deyince gercekten ona hak verdim.. burada universite bitiriyorlar ve yine issizlik cekiyorlar.. Cocuklarimizi sadece okula degil hayata da hazırlamaliyiz.. kimi cocuklar okul icin kapasiteleri yok.. zorlamamali.. bence.. gecmiste 10 sene kenyali bir KIZ cocuguna koruyucu annelik yapmistim.. bu KIZ okul ile hic arasi yoktu.. ne yapti isem olmadi.. ama onda oyle bir huner vardi..Moda uzerinde.. yani aklin hayalin almadigi elbise, ayakabi, kupe, gelinlikleri aklindan ciziyor ve dikiyordu.. ben de onu ozel bir yere dikiş ,nakış ,Fashion design meslek okulluna vermistim.. Su an ozel bir islami firmada Muslim girl musliman KIZ tekbir gibi bir yerde yuksek mevkide calismaktadir.. Allah cc.cumlemize hakkimizda hayirlisini versin.. ama benim kendi kizim ev,dikiş ,nakış ,Fashion design ,yemek vs.. asla anlamaz elinden gelmez.. ama ezberi o kadar guclu ki.. butun TIP kitaplarinin latince isimlerini uyurken bile sayabilir.. yani cocuklarimizi yetenekleri dogrultusunda hayatta hazirlamaliyiz.. yoksa onca verdigimiz emek, para ugras bosuna gider..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Üniversite sınavı ve istediğimiz üniversiteyi kazanmak
Alt