Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Türkiye'ye yolculuğuma inşaAllah sadece 1 gün kaldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 95365" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Selamün Aleyküm Allah razı Olsun inşaAllah her şey nasip kısmet ,Allah'ın dilemesi ile olur...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Türkiye'ye yolculuk inşaAllah ,Allah'ın izni ile yarın ve ben istanbulu tekrar annemsiz bulmaya hazırmıyım onu da bilmiyorum ama mutlu , heyecanli olduğum kadar da korkuyorum..ama .Korkunun ecele faydası olmadığı'na göre;Kendi gerçeğim İle tekrar ve tekrar Yüzleşmeliyim..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Gerçeklerle yüzleşmeye başladığımız zaman ancak o zaman daha çok yaşayıp alacağımız hayat derslerin olduğunu görüp anlıyor insan.</span></p><p><span style="color: Black">herkesin ama herkesin yüzleşmesi lazım olan bir şeyi vardır..</span></p><p><span style="color: Black">Gerçeklerle yüzleşmesek,yapamazsak her zaman korkarak ve eksik yaşarız...Geç kalmadan,Gerçeklerle ve duygularımızla yüzleşmeliyiz ki onları ve kendimizi sabır ile nasıl idare edebileceğimizi öğrenebilelim..</span></p><p><span style="color: Black">Bazı gerçeklerle yüzleşmek, can acıtsa da, hayatınızı ipte asılı kalmaktan kurtarır..!</span></p><p><span style="color: Black"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" </strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>Ey Rabbim!.. bu yolculuğuma kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir..</strong></span></p><p><span style="color: Black"><strong>AMİN</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 95365, member: 1049"] [COLOR="Black"]Selamün Aleyküm Allah razı Olsun inşaAllah her şey nasip kısmet ,Allah'ın dilemesi ile olur... Türkiye'ye yolculuk inşaAllah ,Allah'ın izni ile yarın ve ben istanbulu tekrar annemsiz bulmaya hazırmıyım onu da bilmiyorum ama mutlu , heyecanli olduğum kadar da korkuyorum..ama .Korkunun ecele faydası olmadığı'na göre;Kendi gerçeğim İle tekrar ve tekrar Yüzleşmeliyim.. Gerçeklerle yüzleşmeye başladığımız zaman ancak o zaman daha çok yaşayıp alacağımız hayat derslerin olduğunu görüp anlıyor insan. herkesin ama herkesin yüzleşmesi lazım olan bir şeyi vardır.. Gerçeklerle yüzleşmesek,yapamazsak her zaman korkarak ve eksik yaşarız...Geç kalmadan,Gerçeklerle ve duygularımızla yüzleşmeliyiz ki onları ve kendimizi sabır ile nasıl idare edebileceğimizi öğrenebilelim.. Bazı gerçeklerle yüzleşmek, can acıtsa da, hayatınızı ipte asılı kalmaktan kurtarır..! [B] "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" Ey Rabbim!.. bu yolculuğuma kolaylaştır zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.. AMİN[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Türkiye'ye yolculuğuma inşaAllah sadece 1 gün kaldı
Alt